Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan lány, aki mindennap...

Van olyan lány, aki mindennap szoknyát vesz fel?

Figyelt kérdés

Milyen harisnyákat szoktatok ősszel felvenni a szoknyákhoz?

22l

2017. okt. 25. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Nem minden nap, de gyakran.

Ilyenkor vastag harisnyákat hordok, ami nem látszik át. Abból is van több fajta vastagságú. Talán a 100 denes a legvastagabb.

Régebben nagyon szerettem a mintás harisnyákat. Ma már inkább egyszínűeket hordok, azokat jobban ki lehet használni. De van mindenféle, főleg fekete, barna, de van kék, zöld, piros is.

2017. okt. 25. 10:17
 2/6 anonim válasza:
93%
Én mindig szoknyában vagyok. Többnyire egy 50 denesre szoktam ráhúzni még egy kötöttet. Télen pedig a 25,50 és 100 denes kombinációt sem érzem sokszor elégnek.
2017. okt. 25. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Nyáron csak egyberuha. Ilyenkor már nem szeretek macerazni a szoknya harisnya komboval de azért szoktam csak nem minden nap.

20denes harisnya ilyenkor nekem bőven elég. De télen is elég a 100.

2017. okt. 25. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Többször van rajtam szoknya vagy ruha mint nadrág.

Nejlon harisnya 40-60-200 denesem van. Vagy rendes vastag harisnya.

2017. okt. 25. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én olyan 16 éves koromtól 23 éves koromig csak is kizárólag szoknyát hordtam, nadrágot csak nagyon nagyon hideg időben vettem fel, főleg ha hosszabb időt terveztem tölteni a szabadban. Én a harisnyából ilyen időben ami most van elég volt az 50 denes, de sokszor 100 denes volt a legjobb választás. Télen olyan -5 fokig dupláztam a harisnyákat ami azt jelentette hogy 40 denest vettem fel, rá egy 100 denest, ha hosszabb ideig voltam beltéren akkor egyiket levettem magamról. Nyáron csak egyrészest viseltem, mert az volt a legkényelmesebb számomra, de ez most is így van.

Mostanában már hűvösebb időkben inkább nadrágozok, vagy leggingset veszek hosszított felsővel.

Most így 27 évesen már fázósabb vagyok mint régebben ezért ilyen időkben már nem nagyon hordok szoknyát.

2017. okt. 26. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A párom szinte minden nap szoknyát hord tavasztól őszig, télen inkább csak buliba hétvégén. Harisnyát viszont nem szokott felvenni, még a legnagyobb hidegben sem, azt mondja utálja. Nem értem hogy csinálja... :D
2017. nov. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!