Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen nagyon különc ez az...

Télen nagyon különc ez az outfit? Jöhet őszinte kritika a képen én vagyok.

Figyelt kérdés
[link]
2017. nov. 27. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudtam elképzelni a reggeli belső vívódást, amelynek nyomán kijön ez az outfit: lássuk csak 1 fok van, milyen ruha is lenne jó? Igen, miniszoknya, az jó meleg! Meg egy kabát, hogy azt se lássák.
2017. nov. 27. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
mint koztudott a r**bancok nem faznak
2017. nov. 28. 07:09
 13/16 anonim ***** válasza:

#11esnek a válaszán jót nevettem, van benne igazság. :'D

Egyébként szerintem semmi baj az outfittel, csinos. De egyáltalán nem különc, sorry.

2017. nov. 28. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

„Sosem tudtam elképzelni a reggeli belső vívódást, amelynek nyomán kijön ez az outfit: lássuk csak 1 fok van, milyen ruha is lenne jó? Igen, miniszoknya, az jó meleg! Meg egy kabát, hogy azt se lássák."

Persze vicces meg minden, de azért gondoljunk már bele, hogy egy átlag ember mennyi ideig tartózkodik a szabadban. Kb még várja a buszt/villamost, vagy beszáll az autóba. Nyilván napközben nem nagykabátban teszünk-veszünk a munkahelyen, iskolában, akárhol.

2017. nov. 28. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom ebben mi a különc, naponta látok szoknyás lányokat, esetleg annyi lehet különcség, hogy ők vastag harisnyát viselnek, nem nylont.

De nekem van egy ismerősöm, aki egészen múlt hétig szandálban - nyári szandálban, meztelen lábbal járt-kelt. Mert ő nem fázott. Mindenki ledöbbent, aki látta, de ő tényleg nem fázott.

2017. nov. 28. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es

Igen, várja a buszt, meg a villamost. Aztán vagy jön, vagy nem. Ilyen alapon szerintem nem is kéne gyártani hosszú gatyákat.

Nem mellesleg másodsorban én arra is utaltam, hogy ha már egyszer úgyis hamar jön az a villamos mégis, ezért mehet a mini, akkor mi ez a pesszimista hozzáállás a téli kabáttal?

2017. nov. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!