1/6 anonim válasza:
Ha biciklizni mész semennyire.
Utcára csak úgy?? Szánalmasnak mondanám hogy ennyire kiakarsz tűnni a tömwgből hogy full hüly ét csinálsz magadból.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is hülyén néz ki simán utcára.
4/6 anonim válasza:
Tök jó!
A nők is járnak olyan ruhákba ami nep épp a funkciójának tesz eleget, akkor egy férfinek is szabad úgy gondolom!
Amúgy egy sportruházat miért csinálna hülyét egy emberből ahogy előttem írták? Ez nem a középkór már 21. Századot írunk, és hát a nagy szlogent had írjam le ami akkor hangzik el mikor lány a kérdező de "valamiért" fiúk esetében sosem írja senki Rajtam kívül: mindenki azt hord amit akar, nem másnak hanem magadnak öltözöl...
6/6 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond, csak a kérdés van rossz kategóriában. A homoszexualitáshoz kellett volna kiírni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!