Télen nagyon különc ez az outfit? Jöhet őszinte kritika a képen én vagyok.
2017. nov. 27. 16:44
1/16 anonim válasza:
Különcnek nem nevezném, bár nekem nem az ízlésem. Mindenki öltözzön úgy, ahogy jól érzi magát. :D A frufrudból viszont vágathatnál, nem tesz jót a látásnak, ha így belelóg a haj!
2/16 anonim válasza:
Különc. Na és? Nekem tetszik.
Érdemes a lábaidat hangsúlyoznod, mert formásak. Sportolsz valamit?
Én is a lábaimat szoktam hangsúlyozni, télen leginkább feltűnő, mintás nadrágokkal.
3/16 anonim válasza:
Nem fagysz meg te làny?
Amúgy az a lényeg hogy jól érezd magad benne, ha látják hogy magabiztosan mész (nem összegörnyedve es látszik hogy rosszul érzed magad) nem igazán a ruhával lesznek elfoglalva! 😃😉 Csinosan áll nagyon egyébként nem különc!:)
4/16 anonim válasza:
Azért a hajaddal kezdhetnél valamit.
5/16 anonim válasza:
Nem vagy különc azért mert befagy a se@ed?Egy sztenderd fekete kabát van rajtad és egy piros sál.Mit gondoltál ebben egyedinek?Azt hogy alul meztelennek látszol?Szerintem ne azzal akarj kitűnni,hogy nincs rajtad elég ruha.Ez primitív.Fel lehet öltözni egyefien,vagy csak simán ízlésesen,de az hogy ilset kérdezel elég izzadtságszagú.
7/16 anonim válasza:
Hát lesz aki megjegyzi, h csak mutogatni akarod magad. Amúgy semmi extra.
8/16 anonim válasza:
Miért kell a frufrudnak leérni a szádig? Nevetségesnek tűnsz vele :D
9/16 anonim válasza:
Na a kotekedok! Lassunk mar rolatok egy kepet, milyen szepek vagyok!
Egyebkent szerintem csinos.
10/16 anonim válasza:
Tényleg jó lábaid vannak. :D
Szerintem nem túl különc ez az összeállítás, csak egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!