Volt már, hogy kritizálták, megszólták az öltözéked? Ismerős, idegen?
Igen, a munkahelyemen beszólt egy férfi kolléga, hogy "te aztán jól kicspíted magad". Sima munkanap volt és ugyanúgy jelentem meg, mint mindig. Fekete nadrág vagy fekete farmer, kék blézer visszahajtott mintás ujjal, alatta egy szürke póló. Nem tudom, mi volt ebben a "kicsípés".
Ugyanígy munkahelyen valaki tök váratlanul odajött, mikor hazafelé tartottam, ki a hóesésbe, és azt mondta, "nem tudom, mit gondoljak a sapkádról". Olyan sapim van, amin két bojt van egymás mellett, amúgy sima kötött fekete sapka. Totál meghökkentem. Ne gondoljon semmit, felőlem...
Illetve mivel sok feketét hordok (kedvenc színem), azért sokszor megkapom viccből, hogy meghalt-e valaki, vagy hogy démon/boszi vagyok. Igyekszem színes kiegészítőkkel feldobni a feketét, de nem mindig van kedvem vagy időm ezzel bajlódni.
Persze, erre jó a karácsony
17/f
Velem volt már :D mivel fekete ruháim vannak én is sokszor megkaptam a "gyászolsz valakit" beszólást. Ezt figyelmen kívül hagyom mert nem poénos :)
Szeretem a bakancsokat (kettő Shellysem is van) és azt is szóvá teszik ha az van rajtam. Legjobban nővérem szokta a nem tetszését kinyilvánítani, de nem zavar mindenkinek más tetszik. Nekem ez, neki más és ennyi. Olyan ember véleménye meg nem érdekel, aki nem áll közel hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!