Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már, hogy kritizálták,...

Volt már, hogy kritizálták, megszólták az öltözéked? Ismerős, idegen?

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 10:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Igen, a munkahelyemen beszólt egy férfi kolléga, hogy "te aztán jól kicspíted magad". Sima munkanap volt és ugyanúgy jelentem meg, mint mindig. Fekete nadrág vagy fekete farmer, kék blézer visszahajtott mintás ujjal, alatta egy szürke póló. Nem tudom, mi volt ebben a "kicsípés".

Ugyanígy munkahelyen valaki tök váratlanul odajött, mikor hazafelé tartottam, ki a hóesésbe, és azt mondta, "nem tudom, mit gondoljak a sapkádról". Olyan sapim van, amin két bojt van egymás mellett, amúgy sima kötött fekete sapka. Totál meghökkentem. Ne gondoljon semmit, felőlem...

Illetve mivel sok feketét hordok (kedvenc színem), azért sokszor megkapom viccből, hogy meghalt-e valaki, vagy hogy démon/boszi vagyok. Igyekszem színes kiegészítőkkel feldobni a feketét, de nem mindig van kedvem vagy időm ezzel bajlódni.

2016. dec. 26. 10:18
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Volt többször is, sajnos sokan az irigységük nem tudják leplezni és azt hiszik hogy "na most jól megmondom neki a tutit" és akkor vagány. Egyes embereknek fáj ha valaki jól öltözik, és jól akar kinézni. Én nem dohányzom és nem iszom, szeretem a jó ruhákat ezért kapok kritikát néha főként igénytelenektől akik még a ruhájukat is anyucival mosatják 30 éves létükre.
2016. dec. 26. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Persze, erre jó a karácsony

17/f

2016. dec. 26. 10:30
 4/17 anonim ***** válasza:
#1 én is szinte csak feketét hordok és megkaptam sokszor már a temetésre mészt. Egyszer egy peace feliratú pólóba mentem valahova és 2 tök idegen szinte a fejembe mászott és peace jeleket mutogattak szóhoz se jutottam olyan gyorsan történt.
2016. dec. 26. 10:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Mindig a nagymamám az, aki szokta :D ("Mindig csak feketében jársz, gyászolsz?")
2016. dec. 26. 10:43
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Velem volt már :D mivel fekete ruháim vannak én is sokszor megkaptam a "gyászolsz valakit" beszólást. Ezt figyelmen kívül hagyom mert nem poénos :)

Szeretem a bakancsokat (kettő Shellysem is van) és azt is szóvá teszik ha az van rajtam. Legjobban nővérem szokta a nem tetszését kinyilvánítani, de nem zavar mindenkinek más tetszik. Nekem ez, neki más és ennyi. Olyan ember véleménye meg nem érdekel, aki nem áll közel hozzám...

2016. dec. 26. 11:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen volt. Barátnők buli előtt, "hogy én ebben akarok-e jönni" Különleges mintájú, szabású ruha volt rajtam. De mivel nekem tetszett és jól éreztem benne magam így meghallgattam a kritikát, de maradtam a ruciban. Kollégák egy párszor, valamint idegenektől is kaptam utcán beszólást, (kisváros, futószalagról öltözködő emberek)
2016. dec. 26. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Páromnak a rókabundáját kritizálták meg.
2016. dec. 26. 12:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem néha szólnak, hogy miért hordasz olyat, ami nem divat, feltűnő, fényes :)
2016. dec. 26. 15:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak egyszer volt ilyen, amikor a kedvenc sorozatomból volt egy vicces pillanat majmos emojikkal bemutatva. Akkor annyit kaptam hogy "miért nyomtattattad magadat a pólódra?" De úgyis utáltam azt a ribit és nem egyszer veszekedtem vele úgyhogy nem vettem magamra
2016. dec. 26. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!