Volt már, hogy kritizálták, megszólták az öltözéked? Ismerős, idegen?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 10:08
11/17 anonim válasza:
Goth/rock stílusban öltözök, jövő hétig mesélhetnék, már kb mindent megkaptam amit így öltöző ember kaphat, már nem érdekel, nekem és a hozzám közelieknek tetszik, nem fogok máshogy öltözni csak mert egy vadidegennek máshogy tetszene
12/17 anonim válasza:
Szerintem biztosra mondhatom, hogy mindenkivel volt már ilyen. Túl sokat mutatsz, túl keveset mutatsz, miért ez a szín van rajtad, az a szín jobban állna, hordhatnál több ékszert. Legutóbbi kedvencem: Túl magas a cipőd sarka! Hogy fogsz bírni benne menni? :O
Nem is tudom, talán ugyanúgy ahogy idejöttem....
13/17 anonim válasza:
Gyakran hallom vissza, hogy az osztálytársaim megszólják az öltözködésemet, csak mert nem úgy öltözködöm ahogy ők. Attól még, hogy nem olyan farmerba, crop topba, meg katona hatású kabátba járok. Komolyan ma napság a fiatalok nagy részének nincs egyinisége, mert mindenki fut az új trendek után és ha az ember nem úgy öltözködik akkor már megszólják és kiközösítik.
14/17 anonim válasza:
Engem már sokszor lebuz*ztak, imádok passzos leggingsekbe és latexbe járni, és szeretek nylonharisnyát hordani rövidnadrággal és melegeznek, beszólnak. Egyébként nem vagyok meleg.
15/17 anonim válasza:
Crossdresser jellemű vagyok, de nem teljesen szeretek nőnek öltözni, csupán nadrágféléket kedvelem, ami miatt másra nem is tudnak gondolni, csak a melegségre, szóval engem már sokszor szóltak meg.
16/17 pinkpancser válasza:
Igen, a munkavédelmi ellenőr kritizálta a nem lángálló ruhámat.
17/17 A kérdező kommentje:
Oha azért vannak merészebb példák is :D
2016. dec. 30. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!