Mi az oka a kihívó öltözködésnek?
Írhattál volna pl, mire gondolsz.
Pl vannak akik magába hordanak leggingset, nem tartják kihívónak.
Szerintem több oka van:
-egyszerűen egy kihívó öltözékben akar lenni, mert olyan kedve van
-tetszeni akar valakinek
-szeretné magára hívni a figyelmet
-nem szeret átlagos lenni, unja a szolid öltözéket
Én azért öltözök kihívóan,mert a kihívó ruhák testhezállóak,és nekem jó az alakom,az én homokóra alkatomhoz amúgy is a testhezálló dolgok állnak jól,arról pedig nem tehetek hogy ez másnak kihívó. Ezek a ruhák tetszenek,ezek a ruhák szépek,csak nem mindenki alkatán állnak jól. Az enyémen igen,tehát megtehetem. Majd 30 felett öltözök anyukásabban.
Egyébként nincs semmi bizonytalanság a hátterében. Ha lenne,nyilván nem mászkálnék combfixben bulikba..Én ezekben érzem otthon magam. A másfajta ruhákban úgy érzem mintha rejtegetném magam,különben is,a bő,esetleg takarós ruhák úgy állnak rajtam mint egy zsák Ismerek bizonytalan lányokat,hidd el,azok nem öltöznek extrémen. Azt tudni és merni is kell viselni. Biztosan láttál már lányokat magassarkúban vagy rövid szoknyában feszengeni,szorongani. Na az már bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!