Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nyúlt ki a szűk farmerom...

Miért nyúlt ki a szűk farmerom? :D

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja vettem a new yorkerbe 2 farmert, mind a kettő skinny és azt veszem észre hogy elég bő lett... eddig feszült most meg tök laza lett :/ ez miért van ? Pedig 6000ft és 12 ezer volt és mindkettőnél ugyanez a helyzet, azóta vettem egy super skinny 1 hete azzal még nincs semmi baj.
2017. nov. 9. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én pont emiatt nem vásárolok a new yorkerben.

Talán a mangoban még úgy ahogy jó minőségűek a farmerok. Mondjuk én már csomó helyről vettem farmert és semelyikel sem voltam nagyon megelégedve (csak fekete farmereket hordok és már 1-2 mosás után is kifakultak). Most a levi's nadrágom jól bírja a strapát. Szerintem inkább ruház be egy drágább de legalább jó minőségű farmerra.

2017. nov. 10. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Én se hordok drága farmert H&M C&A ilyenek de nem lepődök meg h szar a minőség. Ennyi pénzért ennyit tudnak. A 6-8 ezres gatyak ilyenek. Kinaiban is majdnem ennyi.
2017. nov. 10. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Mangoban, Monkiban vásárolj nadrágot, esetleg még Stradivarius, Promod. A promodos ruháim meglepően sokáig bírták.

Zarát nem ajánlom, mert túlárazott ahhoz képest, hogy menyi ideig bírják a ruhadarabok.

2017. nov. 10. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a bershkás super skinny bírja a legtovább. Kifordítva kell mosni, hogy ne kopjon ki, és érdemes olyan méretet venni, amibe az ember épp be tudja magát szuszakolni, mert az pár óra után tökéletesre nyúlik és nem lesz bő sem.
2017. nov. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!