Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha kimosom a 32-es meretu...

Ha kimosom a 32-es meretu pamut skinny farmerom 90 fokon, akkor vajon 28-as meretu lesz?

Figyelt kérdés
Mar volt olyan, hogy az S-es ing lett kimosva ami egyebkent nagy volt ram, aztan utana xs-es lett belole, es tok jol el tudom hordani mostansag

2016. jún. 12. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Kizárt.

Ha forrón mosod, akkor vagy összemegy - amennyiben gyárilag nem lett elöre beavatva, vagy nem. Ha sztreccs anyaag, akkor a forró víztöl elmegy a sztreccshatása, illeve egyenlötlenül itt-ott szétnyúlik.

Azt meg, hoyg ha összemenne is, mennyire fog, elöre nem lehet megmondani, de nagy eséllyel használhatatlan lesz.

2016. jún. 12. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem inkább tönkremegy. Nekem attól is kacskult már el farmerom, hogy az ajánlott 30 fok helyett egyszer bekerült 50 fokos mosásba. Pedig nem is vmi olcsó kinai darab volt.
2016. jún. 12. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

farmer nekem csak kinyúlni szokott, nem hiszem hogy összemenne akármilyen magas hőfokon mosod is

max tönkremegy

2016. jún. 12. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Hm, kar:/

Mindegy, azert megprobalom, hatha sikerul:D eddig se hordtam sokat, ezutan se fogom ha tonkremenne :)

2016. jún. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!