Ha kimosom a 32-es meretu pamut skinny farmerom 90 fokon, akkor vajon 28-as meretu lesz?
Figyelt kérdés
Mar volt olyan, hogy az S-es ing lett kimosva ami egyebkent nagy volt ram, aztan utana xs-es lett belole, es tok jol el tudom hordani mostansag2016. jún. 12. 13:52
1/4 anonim válasza:
Kizárt.
Ha forrón mosod, akkor vagy összemegy - amennyiben gyárilag nem lett elöre beavatva, vagy nem. Ha sztreccs anyaag, akkor a forró víztöl elmegy a sztreccshatása, illeve egyenlötlenül itt-ott szétnyúlik.
Azt meg, hoyg ha összemenne is, mennyire fog, elöre nem lehet megmondani, de nagy eséllyel használhatatlan lesz.
2/4 anonim válasza:
Hát,szerintem inkább tönkremegy. Nekem attól is kacskult már el farmerom, hogy az ajánlott 30 fok helyett egyszer bekerült 50 fokos mosásba. Pedig nem is vmi olcsó kinai darab volt.
3/4 anonim válasza:
farmer nekem csak kinyúlni szokott, nem hiszem hogy összemenne akármilyen magas hőfokon mosod is
max tönkremegy
4/4 A kérdező kommentje:
Hm, kar:/
Mindegy, azert megprobalom, hatha sikerul:D eddig se hordtam sokat, ezutan se fogom ha tonkremenne :)
2016. jún. 12. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!