Hétköznapi ruhát hogy lehet kicsit ünnepibbé tenni? Egy farmerom és egy másik egyszerű nadrágom van és régebbi felsők .64 éves, alacsony,50 kg vagyok . Nincs magassarkú cipőm és szoknyám se . Venni nem tudok semmit .
Ha vásárlásra nincs mód, akkor jobb híján kölcsönkért kiegészítőkkel: egy kendő, bizsu lánc, kitűző, amit eddig írtak. A hajviselet is sokat számít. Hosszabb hajból szép egy konty, otthon is elkészíthető, egy idős tanárnőmnek mindig parketta fonással volt "rendbe téve" a haja. Nagyon elegáns volt.
Most nem találtam, de néha el lehet kapni ingyenes ruhacsere akciókat, sőt rászoruló alapon ingyenes turkálóról is hallottam már, igaz, vidéken.
Ékszerek, kiegészítők, smink.
A vétel mennyire nem opció? Egyáltalán nincs rá keret vagy csak korlátolt? Mert az utóbbi esetben érdemes szétnézni turkálókban vagy a gardrobcsere.hu nevezetű oldalon. Utóbbit egyszerű kezelni, ruhaméret és város szerint érdemes beállítani a keresőt és valószínűleg nem egy találat lesz Ha város szerint keresel akkor a személyes átvétel is megoldható. Én onnan vettem 1500ft-ért csinos, hibátlan koktélruhát. Többnyire fiatalos ruhák vannak, de van sok egyszerűbb korosztálytól független darab is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!