Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nyúlt ki a szűk farmerom...

Miért nyúlt ki a szűk farmerom? :D

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja vettem a new yorkerbe 2 farmert, mind a kettő skinny és azt veszem észre hogy elég bő lett... eddig feszült most meg tök laza lett :/ ez miért van ? Pedig 6000ft és 12 ezer volt és mindkettőnél ugyanez a helyzet, azóta vettem egy super skinny 1 hete azzal még nincs semmi baj.
2017. nov. 9. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mert rossz minőségű. Mint a mostanában árult ruhák 90%-a...
2017. nov. 9. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Átb...tak. 12 ezerért sz@rt adtak. Vegyél a Hádában, ott legalább olcsó.
2017. nov. 9. 21:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy átba*tak, én imádom a new yorkeres cuccokat, de most valamiért ez a 2 farmer kinyúlt vagy én nem tudom, lehet azért mert rossz méretűeket választottam 1-1 mérettel kisebb kellett volna hosszába.
2017. nov. 9. 21:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Hány fokon kell ezeket mosni ?
2017. nov. 9. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyat ócska ruhák vannak a New Yorkerben. Múltkor farmer keresésnél berángattak hogy nézzem ott meg...

Slim fit farmert kerestem, de ott mindegyik ilyen páwás, prolis cucc volt.

Ja és ugyan ezeket a Fishbone cuccokat lehet megvenni a Takkoban is.

2017. nov. 9. 21:44
 6/14 A kérdező kommentje:

Na mindegy megnéztem a nadrágokat, és végül azt vettem észre hogy hosszúak, és túl fel kell húzni majd vágatok le a végükből.

És a New Yorker nem s*ar bolt utolsó...

2017. nov. 9. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

hat pedig a sz**rabbnal is sz**rabb... a sarki kinais vagy az azsia centeres ruhak minosege kenterbe veri a magyarorszagon arult new yorkeres ruhakat... onnan a farmerjaim maximum fel evig huztak, melltartok kinyultak, ruhak hamar bolyhosodbak, fakulnak, kopnak, nyulnak, malnak szet, lognak belole a cernak... a h&m-ben sokkal jobb minosegu ruhak vannak kb ugyanazon az aron. regebben vasaroltam ott de mar egyaltalan nem. raadasul nagyon tomeg cuccok vannak, inkabb tiniknek valo. van egy turkalos amisu farmerem az egeszen jol birja, bar a szine az fakult. gondolom ide a silanyabb arut hozzak...

de nyugodtan koltsd a penzed ocska farmerekre, csak mert belul a cimke fishbone ahelyett hogy vennel egy normalis gatyat valahol mashol

2017. nov. 10. 01:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Mind nem yorkeres farmerem szűkös lábszáron megnyúlt már egy idő használat után...
2017. nov. 10. 01:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyújorkeres fost veszel, és megkerdezed miért nyúlt ki???

Vegyél normális helyen nadrágot, az tovább fogja bírni....

2017. nov. 10. 05:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Miert akkor hol vegyek skinny farmerokat amik birjak is??
2017. nov. 10. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!