Miért nyúlt ki a szűk farmerom? :D
Iszonyat ócska ruhák vannak a New Yorkerben. Múltkor farmer keresésnél berángattak hogy nézzem ott meg...
Slim fit farmert kerestem, de ott mindegyik ilyen páwás, prolis cucc volt.
Ja és ugyan ezeket a Fishbone cuccokat lehet megvenni a Takkoban is.
Na mindegy megnéztem a nadrágokat, és végül azt vettem észre hogy hosszúak, és túl fel kell húzni majd vágatok le a végükből.
És a New Yorker nem s*ar bolt utolsó...
hat pedig a sz**rabbnal is sz**rabb... a sarki kinais vagy az azsia centeres ruhak minosege kenterbe veri a magyarorszagon arult new yorkeres ruhakat... onnan a farmerjaim maximum fel evig huztak, melltartok kinyultak, ruhak hamar bolyhosodbak, fakulnak, kopnak, nyulnak, malnak szet, lognak belole a cernak... a h&m-ben sokkal jobb minosegu ruhak vannak kb ugyanazon az aron. regebben vasaroltam ott de mar egyaltalan nem. raadasul nagyon tomeg cuccok vannak, inkabb tiniknek valo. van egy turkalos amisu farmerem az egeszen jol birja, bar a szine az fakult. gondolom ide a silanyabb arut hozzak...
de nyugodtan koltsd a penzed ocska farmerekre, csak mert belul a cimke fishbone ahelyett hogy vennel egy normalis gatyat valahol mashol
Nyújorkeres fost veszel, és megkerdezed miért nyúlt ki???
Vegyél normális helyen nadrágot, az tovább fogja bírni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!