Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az emo és a...

Mi a véleményetek az emo és a goth stílusú lányokról és fiúkról? Esetleg van itt valaki, aki beletartozik az egyikbe?

Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Üdv néked :) Én darkos vagyok... azért nem azt mondom teljesen, hogy goth, mert nagyon sokmindent ötvözök a stílusomban, pl. a ZEF-et, az ilyen Jeffree Star lelkivilágú rózsaszín, csillámos horrort, de a barokkot, meg a 19. századi formavilágot is kedvelem. De elsősorban goth outfitokat veszek fel, meg olyan zenét hallgatok.
2017. nov. 7. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Szerencsére már kihaló félben vannak de még mindig láthatsz 1-2 csoportot a nyugati elött kannást inni.
2017. nov. 7. 19:57
 3/13 A kérdező kommentje:
#2-es mi az hogy szerencsére? ><
2017. nov. 8. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Ez is egy megnyilvánulása a lázadó korszaknak, mint másoknál a punk, páwa, rapper, rocker, stb. Az eszesebbje 20-25 éves korára teljesen kinövi. Majdnem minden gyerek átmegy ezen és akár több ilyen stílust is kipróbál.
2017. nov. 8. 18:50
 5/13 anonim válasza:
Hát én 1 soproni goth vagyok, ha szeretnéd írhatsz :) 17/L
2017. nov. 26. 12:00
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

4es

Miért is kéne kinőniük ezeket az embereknek? Nem ismersz 30-40 éves rappert vagy rockert? Akkor nem voltál még Tankcsapda koncerten.

Véleményem szerint mindenki átesik valamelyiken és valahol marad is, vagy rockot hallgatsz vagy metált de tök mind1. Mondjuk azért 25 évesen emo lenni kicsit cinkes, mert ekkor már családalapitáson kéne lenni lassan, de piercing meg tetoválás simán. Én pl: rokc,rap, trap, d&b-t hallgatok, mégis bejönnek a dark tetoválások vagy a véres dolgok, persze vegyitve egy kis szinnel. Nyilván mivel rendőrnek tanulok tovább nem lenne előnyös emo hajjal vagy dark cuccba bemenni egy elbeszélgetésre egy ezredessel, de tetoválásban simán megnyilvánulhatsz mert az egyre elfogadottabb még ott is bár azért nem lehet horog keresztel menni :)

Szerintem azt a stilust add be ami tetszik, és ha egyszerre több jön be akkor több, nem muszáj 1 stilust kedvelni, csak ne légy bohóc hogy első évben rapp, 2. évben már metal, 3. évben meg már trap,d&b... mert az ugy ciki neked is meg a ruhatáradra nézve is :D

2017. dec. 18. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem az a tapasztalatom, hogy akit még 30-40 évesen egy zenei irányzat (vagy bármi egyéb) iránti rajongás határoz meg, az általában kifejezetten intelligens ember. Te pedig kifejezetten hipokrita vagy a témát illetően. Rapper, rocker az jó, de emo már 25 évesen cinkes. Meg annyi idősen már családalapításon kellene gondolkodni. Nem az emo pontosan ugyanannyira cinkes, mint a másik kettő, a családalapításhoz pedig egyiknek sincs semmi köze. Pláne ma, amikor már az első gyerek is bőven kitolódott a 20-as évek végére, de inkább a 30-as elejébe. A 20-as évek közepe/második fele vastagon a karrierépítésé.
2017. dec. 19. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Én láttam értelmi embert 30 évesen rock koncerten vag egy hip-hop koncerten, szóval nem ettől függ. Igen 30 as évek elejére tolódott ki a gyerekszülés, mivel megélhetés itthon = a 0-val. Én sem akarnék gyereket a szüleim házába pl. Viszont 20-25-30 és 40 évesnek is lehet rocker, hip-hop, trap stilusa, miért kéne neki csak a rádioban lévő pop s*art hallgatni?

Ezek egyáltalán nem cinkesek később sem, inkább az a cink amikor az apa/anya nem tud menni sehova, mert anya műkörmökről beszél barátnőivel apa meg horgászik a haverokkal, az oszt nagyon menő, helyette meg fiatalos lendülettel mennének 1-1 alkalommal bulizni.

Az meg hogy jövődet tervezed 20-30 éves kor között, esetleg az eliteknél van, ugyanis a csóró, paraszt gyerek nem tud menni egyetem, főiskolára mivel szüleinek nincs lóvé, esetleg a gyerek minden hétvégén diákmunkán van hogy legyen neki ruha meg jogsi,stb és az államilag támogatott is bukta, ennyit erről.

2017. dec. 19. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Na ácsi! Szeretni egy stílust és koncertre járni totálisan más dolog, mint azonosítani magad a stílussal és 35 évesen is bohócnak öltözve, láncos szakadt farmerban, acélbetkós divatbakancsban és zenekaros pulcsiban járni. Nem azonosítani magad egy stílussal pedig szintén nem ugyanaz, mint unalmas életet élni és a rádióból szóló popszart hallgatni. Majd ha idősebb, vagy inkább érettebb leszel, valószínűleg megérted.

Egyetemre, főiskolára pedig manapság az nem tud menni, aki nem is akar, és ha nem teljesen segg és tesz bele egy kicsi energiát, el is lehet végezni. Plusz, hogy a 20-as évek a karrierépítés időszaka, az nem csak az általad ilyen sötétnek leírt Magyarországon van így, hanem a módosabb nyugati országokban is.

2017. dec. 20. 05:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenki támogatotton... másrészt meg aki magát tartja el, dolgozik diákként az nem ér rá annyit tanulni mint akinek ki van nyalva a seg*e... ennyit erről.

Egyébként meg mindenki nagyon épiti a diplomás karrierjét csak nem tünik fel hogy nem kell a végtelenségig ennyi ember. Dolgoztam gyárban 2 diplomás pasival aki 30 éves volt és sehova nem kellett. Másik raktárban 2 ember volt akinek diplomája volt szintén sehova nem kellettek mert megtelt minden állás. Most lehet érvelni hogy olyan diploma kell ami kelendő, csak nem mind1 mit akarsz tanulni, mert gondolom olyat nem tanulsz ki amit nem akarsz csinálni, vagy undorral mész be dolgozni.

Egy ember akinek van 2-3 szakma + egy nyelvvizsga esetleg sokkal jobban megél. Több lábon él.

De visszakanyarodva a stilushoz, en sem arra gondoltam hogy kannás borral a kézben meg lánccal a nacin kell lenni egy embernek, de te felőled elsőnek nem úgy jött le.

2017. dec. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!