Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kezdő goth vagyok! Segítene...

Kezdő goth vagyok! Segítene valaki? 17/F

Figyelt kérdés

Nagyon tetszett a Goth stílus,magával ragad ez az úgymond sötét megjelenés...elkezdtem utána olvasgatni,ilyen stílusú zenét hallgatni (Blutengel,Nox Arcana,Nevergreen,Switchblade Symphony és persze a The Sisters of Mercy), de mindenhol nőknek való cuccokat látok kirakva.

Jó, persze nem az öltözködéstó lesz valaki goth. Ezt ég én is tudom. De én most a ruházkodás irányából kérdezősködöm, mert ott tényleg el van veszve a férfi ember.

2017. okt. 21. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

#1 hogy te mekkora egy gyökér vagy.

Nem a goth férfiak nem öltöznek nőnek!

és miért lenne attól halott belül mert szeret egy szubkulturát?

Mert ez nem csak egy stílus hanem egy szubkultúra.

Rengeteg lehetőséged van fiúként is a goth megjelenéshez.

Nagyon sok fajta alstílus is létezik az irányzaton belül. Pl industrial goth, victorian goth, trad goth, cyber goth, steampunk, deathrock, tribal goth stb...

Mindhez más megjelenés társul.

Van aki egy kicsit rockeresebben metálosabban öltözködik persze itt is megfigyelhető egy kicsivel elegánsabb megjelenés.

Van aki victorianus kort idéző ruhákban jár mellényekben ingekben kalapot sétapálcát használ kiegészitőként.

Jól jársz egy jobb minőségű bőr bakancsal is. Lehet akár acélbetétes is.

Vannak külön goth ruhákat gyártó márkák pl Queen of darkness, killstar, punkrave dracula clothing stb...ha érdekel még írok párat. Szerintem néz szét a honlapjukon. Onnan is tudsz inspirálódni.

Aztán néhány sötétebb hangulatú ékszerel is fel lehet dobni a megjelenést. Pl gyürűk, nyakláncok.

Ez a videó talán egy kicsit tud segiteni (mondjuk elrontották mert az EMOnak semmi köze a gothoz de mindegy)

[link]

Zenéből tudnám ajánlani a Moonspellt és a Lacuna coilt meg a Type O negativeot és a Nachtblut-ot. Mondjuk ezek inkább gothic metált játszó bandák de szerintem nagyon jók. Meg a klasszikusokat: Bauhaus, Cure

Ha érdekel még valami akkor írj nyugodtan :)

2017. okt. 21. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Lacuna Coilt osztom :D

Hol nézegettél eddig, Rockpincében pl elég nagy a választék férfi ruhákból is a sima zenekaros pólótól a viktoriánus punk rave kabátig de ahol még láttam jó cuccokat az a Spiral direct (bár pincében szinte mindent árulnak tőlük) illetve az EMP store (bécsben van boltjuk)

2017. okt. 21. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Fekete polot vagy inget nem talalsz? Esetleg tetovaloszalont? Vagy ha ezek megvannak, akkor mi a gond?
2017. okt. 21. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a hosszított bőrkabátokat is. Ékszerekkel is sokat hozzá tudnál adni a ruháidhoz. Fekete ing, póló (pl farkas képpel) szintén jó tud lenni :)
2017. dec. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!