Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Killstar-ról megéri rendelni?

Killstar-ról megéri rendelni?

Figyelt kérdés
Jó minőség, megéri az árát? 36E ft értékben vennék 1 nacit meg 1 táskat

2017. szept. 15. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megérte, jó minőségű cuccokat kaptam. Eddig rendeltem már onnan egy ruhát, egy felsőt, egy nadrágot és egy táskát is, csupán a táskának a cipzárja ment tönkre pár hónap után, de a többi megérte.
2017. szept. 15. 12:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2017. szept. 15. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van két killstar ruhám. Szerintem megérik az árukat.
2017. szept. 16. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Táskám van, majd' egy éve rendeltem, napi szinten nyúzom és nem csak 2 tollat hordok benne :D A sarkainál kopott egy kicsit a műbőr és a csatjánál, a vásznon az ég világon semmi nem látszik. Nagyon stabil darab, szerintem még sokáig táska marad. Tervezek egy hátizsákot is rendelni.

Egy sálam és egy pulcsim van még, de pulcsit nagyon kímélem a sálat meg nem sok alkalmam volt hordani.

2017. szept. 17. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ❤
2017. szept. 20. 03:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint túl sok, de az egyik barátnőm pont a múlt héten panaszolta, hogy neki alig tartanak egy évig a killstar cuccok, aztán a leggingek kinyúltak, a minta kikopott vagy a póló kinyúlt.

Kérdés hogy ki mennyit vár tőle.

2017. okt. 4. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!