A Goth szubkultúrának lételeme az öltözködés?
Figyelt kérdés
Annak mondanám magam, viszont nem nagyon öltözöm úgy, viszont ebben a stílusban írok/költök. Szeretem a Gothic műfajt zenében is.2017. okt. 24. 12:42
1/5 D-Mano válasza:
Én szerettem volna azt hinni, hogy nem lételeme, amikor 14 és 17 éves korom között "goth szerettem volna lenni". De így visszatekintve 22 éves koromból, szerintem igenis lételeme az öltözködés. Nevelőszüleim nem engedték, hogy úgy öltözzem, és azóta hiányérzetem van, hogy nem élhettem ki ezt a korszakomat. Most meg már az ízlésem és a stílusom is megváltozott, így nem igazán van miért most kipróbálni ezt az öltözködést, ez a vonat elment nekem.
2/5 anonim válasza:
Hát akkor szeresd, és ha nem tetszik a fekete vagy így gondolod, egyszerűen nem hordod :). Szerintem semmiképp nem a lételeme, de fontos jellemzője.
3/5 anonim válasza:
Szubkultúra, tehát az öltözködésis része, de közel sem az alegfontosabb lenne! Tudod, hogy nevezik azokat, akik divatból öltik magukra egy adott szubkultúra jellegzetes öltözetét? Pózer. Amúgy meg már a goth-nak is annyi alstílusa van, egyáltalán nem hord mindenki mindig fullfeketét. Persze, kamaszkorban szinte mindenkinek van egy ,,fekete-időszaka" de van, akiknél ez megmarad. És ez nem rossz. Vagyis, csak akkor rossz, ha divatból történik.
4/5 anonim válasza:
Nagyon sokféleképpen megnyilvánulhat az öltözködésedben is, anélkül ,hogy olyan megszokott lenne. Része, de csak egy rész a sok közül.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen része de ha nem követed akkor is tarthatod magad annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!