Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak mikor hordanak ilyen...

Férfiak mikor hordanak ilyen felsőt?

Figyelt kérdés
[link]

2017. okt. 15. 19:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14%

"Ha te azt tudnád kisfiú ennyi ésszel hova jutottam!

Ide járok föl röhögni a sok hiú ,gyáva ,szégyellős,ostoba divatdiktátor kisfiún,hogy ők mekkora májerek a csajok elótt úgy hogy szinte egyenruhába jártok mert nem mertek változtatni a külsőtökön nehogy egymást is homárnak nézzétek!"

Teljes mértékben egyet értek veled.

2017. okt. 16. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
84%

Az egyenruha nem követi a divatot, ellenkezőleg, visszanyúlik a háborús időkre, amikor nem az számított, hogy ki mekkora páva, hanem hogy kinek mennyire kemény a töke. Én nem azért hordok katonai nadrágot, hogy más ne b_zizzon le, meg nem azért, hogy a szélsőséget képviseljem, hogy ezzel legyek kirívó.

Hanem azért, mert férfias és én csak férfias ruhában érzem magam annak, ami vagyok. Rajtam nem lehet V-nyakú ruha, nem lehet rózsaszín/piros stb., nem lehet répa nadrág, nem lehet csillogós/díszes fos, sorolhatnám.

Te vedd csak fel a feszülős ruháidat... de ez olyan dolog, mint amikor valaki húzatja a motort a teli buszmegálló előtt. Jó hangja van, ahogy dübörögnek a szelepek, látványos a gyorsulás és szabadság érzetének kiközvetítése... de igazából mélyen szánalmas és gyerekes, ez mindenki számára evidens. Ha izmos vagy, férfias vagy. De ha kiemeled a bájaid, az rohadtul nőies. Ha egy férfi nőies, az b_zis. Ha egy izmos férfitársam látom, feszülős ruhában, szánakozom. Ha átlag pólóban van, ott lesz a tetszelgős tiniből felnőtt férfi.

2017. okt. 17. 00:35
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

21.

Köszönöm szépen legalább egy ember van a józanok között.

22.

Te is egy tipikus gyerekes eszű primitív lehetsz!

Aki az öltözködés alapján ítél!

Attól még férfi vagyok mert jól érzem magam a feszülős cuccokba, és látom te meg azokba amiket írtál.

És??? Én nem fogok más kedvéért terepruhába röhögtetni magam ha nem stílusom és nem is tetszik.

A te felfogásoddal ezek a lányok is buzeránsssok igaz?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2017. okt. 18. 12:35
 24/26 anonim ***** válasza:
92%
Az ember alapjában öltözködés alapján is ítél, ha azt "mondod" ez nem igaz, hazudsz. Ha egy nő kiteszi a csöcseit, az éretlen r_banc. Aki elmegy vásárolni szakadt, húgyfoltos mackóban, az igénytelen. Aki a nyakláncot kiteszi a pólóra, az képmutató. ...és igen, amelyik férfin feszül a ruha, az a szememben b_zis. Azt az egyet nem értem, hogy férfiként miért jó kiemelni az idomaid? Ne gyere azzal, hogy kényelmes, ha rád feszül a ruha, mert paradoxon állítás. Én nem azt "mondom", hogy a saját nemedhez vonzódsz, de felvettél egy női öltözködési normát, ami a nőknek áll jól és ez a b_zis.
2017. okt. 18. 19:39
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Ha kényelmetlen lenne a feszülős cucc akkor nem látnál szinte minden nőn feszes farmert vagy más cuppanós ruhát!

Ruha alapján nem lehet a nemi hovatartozást megitélni, mert én ismerek pár meleget és ők sosem őltöztek szűk ruhákba hanem pont úgy mint egy átlag férfi, most ezalapján mondhatnánk hogy az átlag visel búzás ruhákat!

Én úgy szeretek őltözködni hogy látszik a testfelépítésem és ennyi!

A csajok miért vesznek fel férfi acélbetétes bakancsot a városba?? Ők is homárok??

Mert hát valljuk be ez a bakancs meg a fiúknak áll jól mert semmi nőiesség nincs benne...

2017. okt. 19. 08:52
 26/26 anonim ***** válasza:
2017. okt. 22. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!