Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak mikor hordanak ilyen...

Férfiak mikor hordanak ilyen felsőt?

Figyelt kérdés
[link]

2017. okt. 15. 19:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Én több mint 24 éve testépítek és igen, nem fogom bő lógós szharokba dugdosni magam mert nem azért izzadtam éveken keresztül hogy a "pincébe" éljek én nem vagyok szégyellős hiú mint egyesek...

A pitcsák is megmutatják amilyük van én sem dugdosom, most nem azt mondom hogy ilyen felsőbe rohangálok de feszülősökbe lent fönt az biztos.

2017. okt. 16. 16:41
 12/26 .,,.,,.,, ***** válasza:
Magára húzta a kukászsákot, vagy miért csillog ez ennyire!?
2017. okt. 16. 16:52
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

„nem azért izzadtam éveken keresztül hogy a "pincébe" éljek”

Értem. Szóval te nem magadért csinálod, hanem a kirakatodért... Nos, én azért csinálom, mert élvezem, hogy a saját rekordjaim döntöm meg évről évre, hogy ha beborít az izomláz, akkor érzem igazán, hogy élek, hogy levezessem a feszültséget... nem azért, hogy kitűnjek.

Azt sem szerepel sem rajtam, sem a ruhámon, sem Fb-omon, hogy önkéntes állatmentő vagyok... azt is a lelkem miatt csinálom és nem azért, hogy nedvesek legyenek a bugyik.

2017. okt. 16. 17:34
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok ideges nem kell levezetnem a dilit,de ha már jó a testem akkor nem fogom dugdosni mivel a páromnak is úgy terszik ha lát és nem burkába mászkálok,hogy csak magamnak tetszek a tükör elött.

Én így érzem jól magam te úgy!

Sosem fogok másnak megfelelni főleg nem az idegeneknek...

2017. okt. 16. 22:12
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

37%-os

Azt viszont akkor nem értjük, hogy ha az agyad meg ennyire selejtes, azt meg miért teszed itt a kirakatba? Légy következetes.

2017. okt. 16. 22:17
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
#15 jogos! 👍
2017. okt. 16. 22:25
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

Itt nem a feszülős pólókkal van a baj hanem a kukászsákkal amit linekltek. ( [link]

Persze ha neked ez tetszik a saját szíved joga, de én nem tudok komolyan venni egy olyan embert aki így öltözködik.

2017. okt. 16. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Ajjajj. Kíváncsi vagyok, hogy ennyi ésszel mekkora karriert futhattál be. Esetleg a sok agyatlan haveroddal MLM-ben utaztok vagy egy szimpla biztonsági őr vagy?
2017. okt. 16. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
4%

😂😂😂

Ha te azt tudnád kisfiú ennyi ésszel hova jutottam!

Ide járok föl röhögni a sok hiú ,gyáva ,szégyellős,ostoba divatdiktátor kisfiún,hogy ők mekkora májerek a csajok elótt úgy hogy szinte egyenruhába jártok mert nem mertek változtatni a külsőtökön nehogy egymást is homárnak nézzétek!

2017. okt. 16. 22:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Te 37%-os, ne tedd már ennyire nevetségessé magad. Már az első kommenteddel jól lealáztad magad, nem kell tetézni. Mármint mi jól szórakozunk rajtad szerintem, na de mégis :)
2017. okt. 16. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!