Férfiak mikor hordanak ilyen felsőt?
Én több mint 24 éve testépítek és igen, nem fogom bő lógós szharokba dugdosni magam mert nem azért izzadtam éveken keresztül hogy a "pincébe" éljek én nem vagyok szégyellős hiú mint egyesek...
A pitcsák is megmutatják amilyük van én sem dugdosom, most nem azt mondom hogy ilyen felsőbe rohangálok de feszülősökbe lent fönt az biztos.
„nem azért izzadtam éveken keresztül hogy a "pincébe" éljek”
Értem. Szóval te nem magadért csinálod, hanem a kirakatodért... Nos, én azért csinálom, mert élvezem, hogy a saját rekordjaim döntöm meg évről évre, hogy ha beborít az izomláz, akkor érzem igazán, hogy élek, hogy levezessem a feszültséget... nem azért, hogy kitűnjek.
Azt sem szerepel sem rajtam, sem a ruhámon, sem Fb-omon, hogy önkéntes állatmentő vagyok... azt is a lelkem miatt csinálom és nem azért, hogy nedvesek legyenek a bugyik.
Én nem vagyok ideges nem kell levezetnem a dilit,de ha már jó a testem akkor nem fogom dugdosni mivel a páromnak is úgy terszik ha lát és nem burkába mászkálok,hogy csak magamnak tetszek a tükör elött.
Én így érzem jól magam te úgy!
Sosem fogok másnak megfelelni főleg nem az idegeneknek...
37%-os
Azt viszont akkor nem értjük, hogy ha az agyad meg ennyire selejtes, azt meg miért teszed itt a kirakatba? Légy következetes.
Itt nem a feszülős pólókkal van a baj hanem a kukászsákkal amit linekltek. ( [link]
Persze ha neked ez tetszik a saját szíved joga, de én nem tudok komolyan venni egy olyan embert aki így öltözködik.
😂😂😂
Ha te azt tudnád kisfiú ennyi ésszel hova jutottam!
Ide járok föl röhögni a sok hiú ,gyáva ,szégyellős,ostoba divatdiktátor kisfiún,hogy ők mekkora májerek a csajok elótt úgy hogy szinte egyenruhába jártok mert nem mertek változtatni a külsőtökön nehogy egymást is homárnak nézzétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!