Szerinted mi a legundorítóbb ruhadarab? Amit fel nem vennél soha?
Ezeken kívül mi az, amit nem hordanál. Cipő, táska, pulóver, bármi.
És miért ?
Én például cső/répagatyát nem vennék fel, szerintem nagyon hülyén néz ki, és a legvékonyabb lánynak is bálnafeneket csinál. Ugyanígy az ülepes gatyával.
Nem vennék fel még: csillogós/állatmintás/flitteres felsőket, tornacipőt, magassarkút a mindennapokra.
na tudtam h még eszembe jut valami:)
crocs,klumpa,trapézgatya,halálfejes cuccok,igazi állatszörme,slip on cipöö, gumicsizma (persze hétköznapokra nem venném fel,nem pedig ha olyan helyen vagyok ahol muszály lenne)
15L
Utolsónak: Nem az volt a kérdés, hogy fenséged acélmerevítős fűzőkre költi a pénzét, hanem az, hogy mit nem venne fel. Egyébként, ha meg nem spirálos, akkor marha kényelmetlen~erről ennyit.
Amugy, témához visszatérve:
~buggyos gatya, tetőtől talpig csipke cuccok,hosszú szoknya, hegyes orrú cipő, haspóló, mély dekoltázsú felsők, arany&ezüst ruhák, feketén kívül más színű leggings. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!