Szerinted mi a legundorítóbb ruhadarab? Amit fel nem vennél soha?
Ezeken kívül mi az, amit nem hordanál. Cipő, táska, pulóver, bármi.
És miért ?
Én például cső/répagatyát nem vennék fel, szerintem nagyon hülyén néz ki, és a legvékonyabb lánynak is bálnafeneket csinál. Ugyanígy az ülepes gatyával.
Nem vennék fel még: csillogós/állatmintás/flitteres felsőket, tornacipőt, magassarkút a mindennapokra.
-az az idétlen papucs xD:D amit belinkeltetek...
-hatalmas, túldízstített napszemüvegeket
-ülepes gatya
-az a gatya amin ilyen bugyok vannak
-ing
-testresimuló, susogós naci
-rózsaszín cuccokat
-köldök kimutatós pólót
[link] <-ezt xD
-deszkás cipő
-motoros öltözékek (kiv. a nőies bőrkabát)
-aranyozott és cigányos cuccok.
Röviden ennyi_:D
Trapéz, bőszárú naci (csak cső jöhet) latex cicanaci, meg mintásakat sem, klumpa, crocs, X-it stílusú ruhák, mintás tornacsuka, szűk extra mini rucik, extra magas sarkú, talpú cipő amik egyértelműen kényelmetlenek. Na meg a Lady Gaga féle túlkapású holmikat sem :D
25, L
Cső,meg répanadrág,értelmetlen hülye feliratú cuccok,szexy,meg love,meg stb,strasszos holmik,cicanadrág,t-shirt utcára,egybetalpú, parafatalpú,
öreglányos cipők,amik most divatosak,palesztín sál,nem vagyok a zsidók mellett,de a palesztínok mellett sem,citromsárga,barna vagy babarózsaszín cuccokat,hatalmas márkafeliratos felsőket,pl Miss sixty vagy mifene,ülepes gatya,na az fúúúj,régi fajta hagyományos fehér sportcipőt,hosszú csiricsáré nyakláncot,kockaorrú cipőt,
stb..
crocs,klumpa,trapézgatya
ennyi jutott most eszembe:D
15L
ötletet meritetetm az elözöböl és bövitem:P
crocs,klumpa,trapézgatya,halálfejes cuccok,igazi állatszörme
15L
Igazi szőrme, Crocs, holland fapapucs =D,
ezek a kockás nagypapa-mamuszok-> [link]
Ugg csizma, az a nagyon szőrös csizma (pár éve mindenkinek olyan vt...-.-) Hawaii mintás ing/blúz, gagyi D&G v Gucci v Armani stb hamisítványok, az a márvány-koptatott farmer, ami most "divat", zokni-szandál párosítás, bizonyos színösszeállítások, kb ennyi... =D xD 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!