Szerinted mi a legundorítóbb ruhadarab? Amit fel nem vennél soha?
Ezeken kívül mi az, amit nem hordanál. Cipő, táska, pulóver, bármi.
És miért ?
Én például cső/répagatyát nem vennék fel, szerintem nagyon hülyén néz ki, és a legvékonyabb lánynak is bálnafeneket csinál. Ugyanígy az ülepes gatyával.
Nem vennék fel még: csillogós/állatmintás/flitteres felsőket, tornacipőt, magassarkút a mindennapokra.
Fújj, az ülepes nadrág irtó ronda.. crocs-t én itthonra hordok de emberek közé nem mennék benne.
Répagatyát nem vennék fel, csőnacit esetleg.
Továbbá buffallo cipőt és egyéb 90-es évekbeli patacipőket sem hordanék, agyondíszített csillámos-flitteres-cigányos ruhákat...
crocs papucs..idétlen. még itthonra sem.: ))
Én meg éppen hogy a csőnadrágokat szeretem.:) és az olyat nem venném fel aminek az alja bő.:d
Tornacipőt, és magassarkú egyaránt szeretem:_) az állat mintás dolgokat is ( párducminta zebraminta pl.)az az ülepes gatya undorító. a rózSaszínt én is kerülöm.
-semmit amin strasszok megy egyéb ilyen kristályizék vannak
-idétlen angol feliratos ruhák pl. Sexy girl, Disco queen, rock chick (LOL, persze arany fóliával pink alapon)
-koptatott farmer
-vans típusú cipők
-légy napszemüveg
-karika fülbevaló
20/L
Szerintem kortól teljesen független, hogy pl. a tornacipő tetszik-e valakinek, vagy sem. Én speciel 23 vagyok, és nem szeretem őket (sose szerettem), de láttam már kb 50 éves papát abban szaladgálni.
Ízlés kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!