Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted mi a legundorítóbb...

Szerinted mi a legundorítóbb ruhadarab? Amit fel nem vennél soha?

Figyelt kérdés

Ezeken kívül mi az, amit nem hordanál. Cipő, táska, pulóver, bármi.

És miért ?

Én például cső/répagatyát nem vennék fel, szerintem nagyon hülyén néz ki, és a legvékonyabb lánynak is bálnafeneket csinál. Ugyanígy az ülepes gatyával.

Nem vennék fel még: csillogós/állatmintás/flitteres felsőket, tornacipőt, magassarkút a mindennapokra.

2010. máj. 29. 13:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

Fújj, az ülepes nadrág irtó ronda.. crocs-t én itthonra hordok de emberek közé nem mennék benne.

Répagatyát nem vennék fel, csőnacit esetleg.

Továbbá buffallo cipőt és egyéb 90-es évekbeli patacipőket sem hordanék, agyondíszített csillámos-flitteres-cigányos ruhákat...

2010. máj. 29. 14:00
 12/37 anonim ***** válasza:
79%

crocs papucs..idétlen. még itthonra sem.: ))

Én meg éppen hogy a csőnadrágokat szeretem.:) és az olyat nem venném fel aminek az alja bő.:d

Tornacipőt, és magassarkú egyaránt szeretem:_) az állat mintás dolgokat is ( párducminta zebraminta pl.)az az ülepes gatya undorító. a rózSaszínt én is kerülöm.

2010. máj. 29. 14:16
 13/37 anonim ***** válasza:
61%
ülepes gatya, tornacipő, hegyes orrú cipő
2010. máj. 29. 14:17
 14/37 anonim ***** válasza:
43%
Nem tűsarkú cipőt, 6cm alatti sarokkal rendelkező cipőt, farmert, nadrágot, melegítőt utcára, harisnyanadrágot, fényes combfixet, gagyi bizsukat, stb.
2010. máj. 29. 14:24
 15/37 anonim válasza:
92%
trapéznadrágot...
2010. máj. 29. 14:30
 16/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik a csőnadrág és a torna cipő is...(Fogadnék,hogy a 30-40 éves korosztályba tartoznak a többi válaszolók...)
2010. máj. 29. 15:14
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül tartoznak abba a korosztályba, példának okáért én 15 vagyok.
2010. máj. 29. 15:20
 18/37 anonim ***** válasza:
82%
Törökgatya, az a buggyos, klumpa (állítólag újra divatba jön), cicanadrág farmerszoknyával, has villantós felsők, cicanadrág sima rövid pólóval, pufi dzseki, crocs. Hirtelen ennyi. Ja, meg susogós tréningruha:D
2010. máj. 29. 15:21
 19/37 anonim ***** válasza:
78%

-semmit amin strasszok megy egyéb ilyen kristályizék vannak

-idétlen angol feliratos ruhák pl. Sexy girl, Disco queen, rock chick (LOL, persze arany fóliával pink alapon)

-koptatott farmer

-vans típusú cipők

-légy napszemüveg

-karika fülbevaló

20/L

2010. máj. 29. 16:23
 20/37 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem kortól teljesen független, hogy pl. a tornacipő tetszik-e valakinek, vagy sem. Én speciel 23 vagyok, és nem szeretem őket (sose szerettem), de láttam már kb 50 éves papát abban szaladgálni.

Ízlés kérdése az egész.

2010. máj. 29. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!