Milyen ruhadarab ez? Emok szokták hordani.
Figyelt kérdés
Nagyon sok emon láttam már, hogy mikor lehajolnk, akkor nem látszik ki sem a bugyijuk, sem a derekuk, hanem csak egy fekete ruhadarab, de nem tudom, hogy mi az. Nem póló, mivel ezt a póló alatt horják. Valaki tud róla linkelni képet, vagy legalább meg tudja mondani, hogy milyen ez a ruha? Köszönöm :)2011. febr. 23. 18:40
3/10 anonim válasza:
Derékmelegítő, de nem csak emók szokták hordani.
4/10 anonim válasza:
á, ez nagyonvicces:D az valójában az alsónadrágjuk.:) azt rendesen felhúzzák a gatyát meg nem, ezért direkt kilátszik:)
5/10 anonim válasza:
sok emot ismerek, de az alsógatyájukon, bugyijukon kívül más nem szokott kilátszani:D
6/10 anonim válasza:
hát az szerintem is alsógatya..... :D
L*-*
7/10 anonim válasza:
ja ilyen hidegben előfordul a harisnya is a gatya alatt, az is lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
de olyan felhúzzák az alsónadrágot akkor? :O:O:O és ha lányon van, akkor az tuti derékmelegítő? amúgy bocsi a sok hülye kérdés, meg a tudatlanságom miatt, csak érdekel, mert tetszik, hogy nekik soha nincs kinn a derekuk, pedig eléggé lent van a nadrágjuk:D
2011. febr. 24. 17:45
10/10 anonim válasza:
Hát én úgy tudtam az emók szeretik ha az egész derekuk kivan.
De lehet hogy derékmelegítő, mert nagyon jó nekem is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!