Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ertelme a sok tucat ruhanem...

Mi ertelme a sok tucat ruhanemut venni, ha vehetek kevesebbet, es kulonlegeset?

Figyelt kérdés
A csajok az egyetemrol heti rendszeresseggel jarnak a turkaloba,ma pl az egyik mondja nekem, hogy jaj 2400 Ftert vett 6 felsot. Most oszinten egyreszt minek vegyek annyi felsot minden heten, hogy parszor felvegyek es kilokjem, kiadok tobbet egy felsoert es nem hordok 30 olyan felsot, ami mindenkin van, hanem hordoj 15ot, ami uj, tartosabb, es kulonlegesebb?
2017. okt. 12. 19:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En is szeretnem a turit, ha tenyleg olyan ruhak lennenek ott, amik egyedibbek. Nalunk Orsay, Esprit es tarsai nem szamitanak tomegcuccoknak, mivel Orsay 100 km es korzeten belul nincs, a legkozelebbi esprit uzlet szinten 100-150km re van, H&M pedig 30km rel arrebb. Online rendeles maradna, de azt az itteni emberek nem vallaljak be. Aki pedig nem jar nagyobb varosokban, az nem is vesz ezekbol az uzletekbol ruhanemuket.
2017. okt. 14. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 attól függ milyen turiba mész, hádában ne számíts sokra de kisebb pár boltos turiban jött már szembe Hell Bunny nadrág ami azért valljuk be nem egy Zara vagy H&M tucatságával büszkélkedik (csak hülye voltam hogy nem vettem meg)
2017. okt. 14. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, én kifejezetten a Hádát szeretem, vannak onnan olyan cuccaim amikről más nem i nagyon hallott. Onnan lett 500 ezres Mulberry táskám például. Pesten élek, de még itt se láttam senkinél.
2017. okt. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!