Inkább márkás cuccot veszel és kevesebbet vagy kínait,
de többet?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni néhány új ruhát, felsőket, sálat, meg egy nadrágot, de olyan csak a new yorkerben van és nem olcsó. Szerintetek gyűjtögessek 1 ruhára vagy vegyek olyan ami kell, de nem vagyok úgy oda érte és persze olcsóbb is.
én nem rég vásároltam a new yorkerben és sztem nem olyan drága és elég jók a ruhák ugyhogy nekem megérte rá várni meg mindig vannak leárazások:) de ha látsz vmit ami tetszik és máshol olcsóbban megkapod akkor vedd meg nyugodtan én legalábbis igy szoktam csak az a lényeg h neked tetsszen;)
2010. aug. 22. 22:07
2/16 A kérdező kommentje:
hát köszi, majd a téli leárazáson elnézek arra, mert ezt már lekéstem, addig pedig gyűjtögetem a pénzt
amúgy hülyén tettem fel a kérdést, de nem baj
2010. aug. 22. 22:09
3/16 anonim válasza:
Én nem azt szoktam figyelni hogy márkás-e vagy sem hanem lényeg hogy tetszen :) Mondjuk nem igazán engedhetek meg magamnak drága ruhákat de ha valamire vágyok akkor inkább arra gyűjtök és azt veszem meg.
2010. aug. 22. 22:10
4/16 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy inkább olcsóbb helyeken (de ez legtöbb esetben nem kínait takar) vásárolok, keresem az akciókat. Nem szeretek ruhákra sokat költeni. De az minden ruha esetében, minden árkategóriánál szempont nálam, hogy tetsszen a ruha, amit megveszek, és jól érezzem magam benne.
Szerintem nézz be több boltba is, hátha találsz olyan ruhákat, amit elképzeltél magadnak, de olcsóbban, mint pl. a New Yorker-ben lenne.
Egyébként milyen ruhákat szeretnél beszerezni?
2010. aug. 22. 22:11
5/16 anonim válasza:
szia!vannak drága cuccaim,plázákban vásárolok,de van nagyon sok kínai ruhám is.én mondjuk amit idén nyáron vettem,nyárra azt köv nyáron már nem veszem fel.sok ruhat csak 1 hónapig hordom utana adom tovább.new yorker drága,én is vásároltam ott.kinai cuccok is nagyon jók és divatosak.
2010. aug. 22. 22:12
6/16 anonim válasza:
Márkásat, a turiból. Jó sok ruhám van így, és rengeteg pénzem megmarad. :)
2010. aug. 22. 22:21
7/16 anonim válasza:
háát.
én úgy szoktam csinálni,hogy kínaiban csak farmert veszek,semmi mást(egy hülye farmerre nem fogok kiadni 10-20ezret,tökéletes a 4ezres is sztem,tavasszal/ősszel úgyis mindig veszek 2-3at).
másik meg az,hogy a new yorker nem is drága,nem tudom miért van oda mindenki az áraitől,szerintem teljesen normális,ugyanugy mint a tally weijl és stradivarius,h&m stb.
16L
2010. aug. 22. 22:21
8/16 anonim válasza:
Egyetértek a második hozzászólóval. Az a lényeg, hogy neked tetszen és jól álljon, nem az, hogy márkás-e. Hacsak nincs rányomtatva nagybetűkkel a márka, akkor ránézésre úgysem tudja senki megállapítani, hogy honnan van a ruha. Egyébként én a héten vettem a New Yorkerben 890-ért pólókat meg 1490-ért ruhát, úgyhogy lehet ott olcsón is vásárolni, csak figyelni kell az akciókat. :D
2010. aug. 22. 22:26
9/16 anonim válasza:
Szerintem lehet plázában is kifogni olcsón jó cuccokat. Pl. c&a-ból van ingem 2500-ért, orsay-ben most vettem felsőt 2000-ért, promodban 1500-ért, orsay-ben leárazva farmert 3300-ért
2010. aug. 22. 22:28
10/16 anonim válasza:
Előző, 87%-os vagyok, még akartam írni, csak véletlenül kattintottam:D
Na szóval szerintem ezek jó árban voltak, érdemes sokszor megvárni a leárazásokat.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!