Inkább márkás cuccot veszel és kevesebbet vagy kínait, de többet?
kínait nagyon ritkán veszek,mert manapság már nem olcsóbb mint egy márkás cucc akciósan.nem tehetek róla a kínai pólók nagy többségéről messziről lerí,h kínai.
általában new yorkerbe,takkoba,cosmos-ba,c&a-ba vásárolok az akciós dolgok közül.
pl múltkor vettem new yorkerbe 450 ft-ért pólót,meg télen 1600-ért tök jó Amisu nacit,amit előtte már kinéztem de akk még 11e volt.
na akkor már várom a leárazásokat:) kár, hogy még olyan sokat kell várni
hú asszem az a nadrág amit szeretnék venni a new yorkerből 8000 körül van, leárazásnál meg majd olcsó lesz és akkor veszem meg, olyat még csak ott láttam, pedig sok kínaiban megfordultam már, amúgy minden mást kínaiból, vettem ott a nyáron pólókat, mert kiselejteztem az összeset és majd még venni akarok meg még télire valami jó pulcsit
ez igazán nem sok, összegyűjtök rá egy kis pénzt és megveszem amit akarok, ha ezekkel megvoltam akkor már nem is nagyon veszek semmit
Amióta dolgozom és magamnak (illetve a családnak- férj, gyerek) osztom be a pénzt, sokkal jobban öltözködöm mint régen.
A legtöbb ruhám Zara, H&M, Pimkie, akadnak más márkákból is...
Utálom a kínai boltokat, ami igazán jó, az ott is drága, akkor meg inkább márkásat veszek.
Illetve járok turiba, darabárasba, ahol elég drága holmik vannak, (de a plázásnak a töredéke) és sokszor megyek úgy, hogy kinézek valamit valamilyen női magazinban és azt keresem a turikban.
Így vettem (Gas divatoldal ihlette) 2 db feneket takaró farmeringet, kockás őszi flanelinget ami kabátkaként is hordható, és vékony kockás inget. Gas ihletett :)
Mindez nem volt 5 ezer Ft.
Inkább turiban vásárolok (darabáras), ott rengeteg a márkás, egyedi cucc, amit sokszor még eredeti árazással, címkével benne találsz meg, ami azt jelenti, hogy nem vették meg külföldön, és lecserélték az árukészletet, leselejtezték, így jutott hozzánk.
Vagy ha megtetszik valami ilyen hűdemárka üzletekben, akkor megvárom, amíg nagy leárazások vannak, szezonvégeken, és akkor vásárolok. Eredeti áron úgysem érik meg a pénzüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!