Mi ertelme a sok tucat ruhanemut venni, ha vehetek kevesebbet, es kulonlegeset?
Turkálóban pont hogy különlegesebb darabok vannak. Nem tudom, te milyen designer boltokban vásárolsz, hogy nem látod gyakran ugyanazokat a a ruhákat.
Én ruhát nem úgy veszek hogy pár használat után kidobjam. Van olyan turkálós ruhám amit már vagy három éve használok.
Turkálókban szerintem sem tucat holmikat árulnak.
De nekem nem kéne turkálós ruha. Igaz, van egy kabátom turkálóból, ritkán hordom, mert öreges, meg ez nem olyan, mint egy felső, ami közvetlenül érintkezik a testeddel.
Inkább legyen csak kevés ruhám, de azok legyenek újak.
Ezekben a turkalokban semmi egyedi nincs. Tele van H&M-es meg Zara-s basic cuccokkal. Engem speciel nem erdekel az, hogy jaj legyen 30 ruham egyetemre. Amugy meg eddig 1-2 alkalom kivetelevel nem talalkoztam ossze ugyanazzal a ruhanemuvel.
Muszaj kilokjek par hasznalat utan, mert itt ezek a felsok olyanok, hogy amikor megveszik agyon vannak mar nyuzva.
Kérdező, nem tudom te milyen turiban jártál, de ahol én vásárolok, sok a cimkés darab, tehát még senkin nem volt.
Megkérdezhetem hogy te hol vásárolsz?
Esprit,Orsay, 1-1 H&M basic darab,illetve Nemetorszagbol. De valahogy megse jonnek velem szembe. Megveszem inkabb 15000 ert azt a felsot, ami tenyleg nagyon tetszik.
Nem,nincs kozom hozza kedves utolso elotti, de amig ok foglalkozgatnak azzal, hogy en miert nem megyek veluk a turkalokba, en is megkerdezhetem, hogy MINEK menjek?
Hát nem tudom te hol járkálsz, de az Esprit, Orsay, Zara, hßm kifejezetten tömegtermékeket kínál.
Azt hittem minimum Guccit meg ilyeneket hordasz, annyira mondtad hogy nem tömegboltban vásárolsz. Nálam az már tömegbolt, ami minden városban megtalálható, legalább egy üzlettel.
De engem nem érdekel ki mit vesz fel, míg őt se érdekli én mit hordok. Én szeretem a turit de tiszteletben tartom ha valaki nem. Viszont ezt a tiszteletet én is elvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!