Nylon harisnya fiúknak?
18 éves srác vagyok, és nemrég próbáltam fel nylon harisnyát. Meglepődtem, hogy milyen jól tartja a meleget. Nem hordtam még soha, csak felpróbáltam.
Gáz ha hordok télen nadrág alatt harisnyát? Esetleg nylon zokni jobb választás a simánál? Ki szokott férfiként nylont hordani?
Vélemény?
Van valami abban, amit az előttem válaszoló írt..
Ugyanakkor kétségtelen, hogy jól melegít és tartja a hőt a nylon.
Továbbá elég erotikus látvány lehet egy ilyen harisnyába bújtatott két láb, hogy a köztesről ne is szóljak. 😋
10.
És akkor mi van ? Bűncselekmény?
1996-óta gyártanak férfi nejlonharisnyát 8 denestől egészen a 100 akárhányasig akkor mi a baj?
A nők se bújkálnak a női nadrágba...
Én amúgy vagy zoknit veszek vagy harisnyát, a kettőnek együtt semmi értelme.
Tudjátok az a legjobb a homárrozásban,hogy én ismerek párat közüllük és egyik sem visel harisnyát sem szűk farmert ,sem rózsaszin inget hanem ugyan úgy öltözködnek mint bármelyik átlagos pasi ill. Melegező.
Én ebből azt vonom le hogy pont a homározók öltöznek b..zisan meg az átlag öltözetüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!