Fiúk/Lányok az idén el döntöttem hogy fiú létemre télen hordani fogok harisnyanadrágot a hidegben, kinek milyen fajta harisnya volt ami be vált?
Jajj,jajj, ez a sok vészmadár ezzel a jégerrel meg a leggingsszel csak hogy eltereljük a figyelmét a kerdezőnek a harisnyáról mert khhúrvára nem mindegy mi van a nadrág alatt...
Az hogy mit szoktak azt leszharom mert miért kéne utánozni a sok majmot?
Kérdező! A nejlonharisnya a legkényelmesebb , nem csúszkál,viszont a nadrág nem tapad hozzá hanem lecsúszik róla így kényelmes pl. Leülni.
Nekem a párom adott párat anno, és igaza volt tényleg tök kényelmes ,meleg és jól írta az első valóban van férfi nejlonharisnya csak az jóval drágább mint a női és szinte semmi a különbség.
A jégerpártiak meg viseljenek öregapám stílust és kinlódjanak a kényelmetlenségbe,annak tudatába ,hogy van jobb attól,de ha a fiúk azt szokták viselni akkor nekik csak tessék!
Én maradok a harisnyánál! A nők sem véletlenül ezt viselik nadrág alatt és nem a jó kis jégert...
Sok kérdést és választ olvastam az elmúlt hónapokban de határozott te vagy az egyik legostobább a sok ember közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!