Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok szerintetek a harisnya...

Csajok szerintetek a harisnya szexi viselet? Milyen fajta a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Írjàtok az életkorotokst is.

2016. okt. 27. 15:46
 1/10 anonim válasza:
37%
én minden bulin neccharisnyát viselek. 11L
2016. okt. 27. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Bulikon én is szoktam necc harisnyát viselni :)

Én nagyon szexinek érzem magam harisnyakban, főleg tapadós miniszoknyaval vagy rövidnadrággal, sokszor használók harisnyát :)

17/L

2016. okt. 27. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szexi ruhadarab.Imádom.
2016. okt. 27. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
szexi a harisnya igen testszínű
2016. okt. 29. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Én ha megyek bulizni akkor mindig szoknyát, vagy egyrészes ruhát veszek fel, és mindig viselek harisnyát, időjáráshoz megfelelőt. egyrészt azért mert jól kiemeli a lábam esztétikailag, másrészt a barátom különösen szereti ha hordok harisnyát szoknyával, akár a hétköznapokban is, mert szerinte nekem ez áll jól.

Alapból szoknyát hordok szinte mindig, nagyon ritkán veszek csak fel nadrágot, nagyon hideg időbe is csak akkor veszek fel hosszú nadrágot vékonyabb harisnyával ha tudom hogy hosszabb távon leszek a szabadba. De akkor is elsősorban thermo leggingset viselek hosszú felsővel. De nálam első a szoknya és harisnya viselése. Nyáron 25 fokos átlag hőmérséklet felett már nem hordok harisnyát

2016. okt. 29. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
2%

Elég szánalmas, ha csak a harisnyától akar jól kinézni egy nő és ezzel akarja izgatni a pasikat.

Egy kifinomult nő sosem hord kihívó ruhaneműt.

2016. okt. 29. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Dehogynem!Minden lány tetszeni akar a pasiknak!
2016. okt. 30. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
20%

Csak nem mindegy, hogyan teszi. Aki könnyen kapható és csak kefélni szeret, az felvesz neccharisnyát, meg minisortot nylonharisnyával, meg latexleggingset magában.

Aki meg nem szajha,magamutogató az nem így öltözik.

2016. okt. 30. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:

igen az :))) 16/L

a csíkos térdharisnyát pl imádom :33 meg mindenféle csíkos harisnyát.

ja, és én nem akarok a pasiknak tetszeni, magasról lexarom őket, én csak magamnak akarok :PP

2016. dec. 5. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
attól függ. egy hasrisnya önmagában nem lesz szexi, csak ha egy jó lábú, csinos lányon van megfelelő körítés társaságában. plusz az ilyen pamut meg színes meg mindenféle hülye mintás darabok sem szexik. én a sima fekete áttetszőt szeretetem.
2017. jan. 3. 13:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!