Csajok szerintetek a harisnya szexi viselet? Milyen fajta a kedvencetek?
Bulikon én is szoktam necc harisnyát viselni :)
Én nagyon szexinek érzem magam harisnyakban, főleg tapadós miniszoknyaval vagy rövidnadrággal, sokszor használók harisnyát :)
17/L
Én ha megyek bulizni akkor mindig szoknyát, vagy egyrészes ruhát veszek fel, és mindig viselek harisnyát, időjáráshoz megfelelőt. egyrészt azért mert jól kiemeli a lábam esztétikailag, másrészt a barátom különösen szereti ha hordok harisnyát szoknyával, akár a hétköznapokban is, mert szerinte nekem ez áll jól.
Alapból szoknyát hordok szinte mindig, nagyon ritkán veszek csak fel nadrágot, nagyon hideg időbe is csak akkor veszek fel hosszú nadrágot vékonyabb harisnyával ha tudom hogy hosszabb távon leszek a szabadba. De akkor is elsősorban thermo leggingset viselek hosszú felsővel. De nálam első a szoknya és harisnya viselése. Nyáron 25 fokos átlag hőmérséklet felett már nem hordok harisnyát
Elég szánalmas, ha csak a harisnyától akar jól kinézni egy nő és ezzel akarja izgatni a pasikat.
Egy kifinomult nő sosem hord kihívó ruhaneműt.
Csak nem mindegy, hogyan teszi. Aki könnyen kapható és csak kefélni szeret, az felvesz neccharisnyát, meg minisortot nylonharisnyával, meg latexleggingset magában.
Aki meg nem szajha,magamutogató az nem így öltözik.
igen az :))) 16/L
a csíkos térdharisnyát pl imádom :33 meg mindenféle csíkos harisnyát.
ja, és én nem akarok a pasiknak tetszeni, magasról lexarom őket, én csak magamnak akarok :PP
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!