Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk/Lányok az idén el döntött...

Fiúk/Lányok az idén el döntöttem hogy fiú létemre télen hordani fogok harisnyanadrágot a hidegben, kinek milyen fajta harisnya volt ami be vált?

Figyelt kérdés

2017. okt. 1. 05:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Nekem 100-140 denes nejlonharisnyáim vannak. Nagy előnye, hogy a lábamra tapad, nem gyűrődik, így szuper kényelmes. Kellően melegít, de ha fűtött helyre megyek, mégsem izzadok bele. Van pamutom is, de kint az sem melegebb, bent pedig megsülök benne, mert nem szellőzik mint a nejlon, így nem is használom már őket, mióta van nejlonom is.

Ezenkívül nem tapad össze a nadrággal, így kényelmesebb leülni, vagy leguggolni, mint pamuttal a nadrág alatt.

2017. okt. 1. 23:12
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

#9 tudom hogy nem megy az olvasás de megpróbálom mégegyszer... nem hordok harisnyát mert viszket benne a seggem, ennyi, zavar, azért felveszek egy szűk leggingset ami puha és nem csúszkál, tudom hogy a te univerzumodban ez lehetetlen de hidd el tényleg nem minden nőnek olyan szupi kényelmes a harisnya.

Amúgy lehet ahol te laksz máshogy van de eddig Győrben akárhol láttam férfi harisnyát maximum 100ft-al volt drágább egy nőinél, de általában egy árban vannak.

2017. okt. 1. 23:46
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzászólást de akkor maradnék a pamut harisnyanadrágnál, mert azt viszont el akarom kerülni hogy gyűrögessem a zokniba a másik nadrágot.

Csak annyi kérdésem lenne hogy hol tudnék magamnak való harisnyanadrágot beszerezni? Köszönöm!

2017. okt. 2. 05:59
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

12.

Győrben amit láttál férfiharisnyát az nejlon volt?

Mert nem mindegy!

10-es mindenki magából indúl ki....😀

2017. okt. 3. 10:21
 15/28 realos ***** válasza:
100%
Győrben hol lehet kapni ff nylonharisnyát? Mert én is hordok rendszeresen csak nőit!
2017. okt. 3. 13:33
 16/28 A kérdező kommentje:

Tegnap voltak nálunk árusok és volt náluk fiú/férfi vastag harisnyanadrág fekete színben, igaz ez lábfej nélküli volt, meg csak ez az egy darab volt, kérdeztem is az eladót hogy nem is lesz belőle, és szerintetek mit válaszoltak....

lesz csak várni kell egy hetet a beszerzésre mert már most ki vannak fogyva belőle, mondta is csodálkozik hogy az elmúlt időszakban sokkal több fiú/férfi harisnyanadrágot adott el mint nőit.

Azért ebből is látszik a fiúk is felveszik a harisnyanadrágot.

2017. okt. 4. 07:06
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
Hát persze hogy felveszik csak sok itt a szájhős hiú kisfiú aki azt hiszi akkor férfi ha felfázik.
2017. okt. 4. 08:16
 18/28 A kérdező kommentje:

Én is azt veszem észre hogy van egy pár vagány emberke, akik már csak azért sem..... hogy majd ők meg mutassák hogy ki a férfi.

Ok mutassák én nem bánom, meg én nem is fogom bántani őket mert az ő dolguk, de akkor ők sem bántsanak meg fikázzanak másokat.

2017. okt. 5. 06:09
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
Én ilyenkor amikor még nincs annyira hideg 20 denes nőit veszek farmer alá.
2017. okt. 5. 07:30
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Én egyetértek mindenkivel mert én is harisnyát viselek méghozzá 15 denes nejlont mert kocsival járok és épületbe dolgozok így pont elég.

De! Olvasom hogy sokan dugdossák! Miért??

Hiszen 1996-óta gyártanak férfi nejlonharisnyát akkor mi a gond vele?

Sok nő konkrétan férfi cipőbe , ingbe, nadrágba jár itt olvasom, akkor mi amit nekünk gyártanak miért szégyelnénk?

Anno megszokták a fülbevalós pasikat hosszú hajjal és miért? Mert látták őket! És ezen van a hangsúly a látszaton mert csak így lehet elfogadni valamit , ha néha látják annál rosszabb.

A kérdező írta hogy nem meleg, de harisnyát viselne.

Mi köze van a két dolognak egymáshoz?

A melegek úgy öltöznek mint bármelyik férfi, nekem is az egyik kollégám meleg és olyan a ruházata mint nekem vagy bármelyik férfinek.

Most akkor nem inkább én és a többi pasi öltözik homárossan?

Nem emiatt kéne aggódni hogy egyformán öltözök egy meleggel?

Gondolkozzunk már el ezen.

Aztán vonjuk össze a ruhákat a nemi hovatartozással.

2017. okt. 5. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!