Nylon harisnya fiúknak?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és nemrég próbáltam fel nylon harisnyát. Meglepődtem, hogy milyen jól tartja a meleget. Nem hordtam még soha, csak felpróbáltam.
Gáz ha hordok télen nadrág alatt harisnyát? Esetleg nylon zokni jobb választás a simánál? Ki szokott férfiként nylont hordani?
Vélemény?
2017. okt. 11. 20:49
1/18 anonim válasza:
Én már vagy 15 éve hordok, anno a párom adott egyet télii bringázáshoz és meglepődtem milyen kényelmes és komfortos.
Azóta mindég felveszem ha jön a hideg.
Amúgy nem kell dugdosni mert 1996-óta gyártanak férfi nejlonharisnyát csak eléggé drága de mivel szinte semmi különbség nincs a nőitől és az olcsóbb is így azt veszem.
Ha kiváncsi vagy rá írd be googléba men nylon tight
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem női van a nővéremtől
2017. okt. 11. 21:12
3/18 anonim válasza:
Hűvösebb reggeleken a párom nejlonharisnyáját veszem fel farmer alá. Nekem nagyon bevált.
4/18 realos válasza:
Én nem merek kérni a páromtól nylonharisnyát! Nekem csak vastag van sajnos! Pedig biztos kényelmes lehet!
5/18 anonim válasza:
Akkor ne kérj, vegyél magadnak!
6/18 anonim válasza:
Ha bejön nyugodtan, én is kedvelem, igaz vannak amik kényelmetlenek.
7/18 realos válasza:
Milyét érdemes venni? Ti milyét hordtok?
8/18 anonim válasza:
Én Bellinda 15 denest szoktam a Fascination és a Hipster fantázia nevüeket, elég ez a vastagság mert kocsival járok melózni és javarészt bent tartózkodom.
9/18 anonim válasza:
Nekem Bellindából a 40 denesek jönnek be, más márkájúból is a 40 deneseket veszem ha kapok.
10/18 realos válasza:
Ezekhez a vékonabb haridnyákhoz vesztek fel zoknit is? Nem gáz ha kilátszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!