Miért van az, hogy a legtöbb nő sportosan vagy divatosan öltözködik, nem pedig szexisen?
Én váltogatom a kettőt, mivel munkaruhám pl. külön van, így kényelmesbe jövök dolgozni, mert úgyis átveszem, így felesleges lenne szexisen öltözni.
Ha edzeni megyek, kb. ugyanez a helyzet.
De ha minden máshova megyek, mindig nőiesen öltözködök, alap a magassarkú,szoknya, stb.
Szóval szerintem ezektől függ, nálam legalábbis. :D
24N
Szerintem egyszerű tájékozatlanság. Nem csak női viszonyban, hanem úgy általában mindkét nem azt hiszi, hogy az elegáns, saját neméhez illő (nőies/férfias) ruha kényelmetlen és nem praktikus, miközben sportos=kényelmes. Ez egyszerűen nem igaz, szimplán csak a megfelelő darabokat kell kiválasztani.
Plusz jó néhány éve a lányok és fiatalabb nők között tényleg a fiúsabb öltözködés lett divatos. Bár tulajdonképpen ez sem újdonság. Eredetileg a 17-19. századokban a magassarkú, harisnya és fűző is férfi ruhadarabként kezdte.
„ennek megfelelő időjárással"
Hát napközben 19 fokok voltak a napokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!