Lányok, járnátok olyan fiúval, aki nem divatosan, hanem inkább extrémen öltözködik?
Azt hordom, ami nekem tetszik, nem érdekel, ha nem illenek össze a ruháim. Szeretem a nagyon színes és mintás ruhákat, simán felveszek egy lila kockás nadrághoz egy piros pulcsit. A hajam is extrém, most épp kék színűre van festve.
Mit szólnátok egy ilyen fiúhoz? Bejönne vagy zavarna?
Én díjazom, ha valaki nem szokványosan néz ki. Mondjuk én sem nézek ki épp szokványosan és a barátaim között is van pár érdekes arc. :D
26/L
Kösz lányok, örülök hogy van akinek bejön ez a stílus! :D Nekem tetszenek az extrém és az hétköznapibb stílusú lányok is, nem ezen múlik, most épp az utóbbiak közül tetszik egy. Remélem őt se fogja zavarni a külsőm.
Magamról inkább nem teszek fel képet ide, de ilyeneket én is simán hordok:
Meg extrémebbeket is, csak arról nem találtam fotót! :D
Öcsém, neked a lányokkal lehet, hogy nem lesz gondod, de az aggódó szüleikkel 100%, ha csak nem Télapó és Télanyó lányával kezdesz, akik hozzá vannak szokva az elfekhez az Északi Sarkon.
Nem tudom hány éves vagy, de akármilyen stílus jön is be a szíved mélyén, sajna a csajozáshoz meg kellene kicsit komolyodni, ha azt akarod, hogy férfiként tekintsenek majd rád a szülők, és elengedjék velük a lányukat.
Nem, mert aki igy nez ki, valoszinuleg nincs normalis munkaja (hacsak nem stylist vagy fodrasz), vagy lehet hogy azt gondolnam hogy nem is a lanyokhoz vonzodik igy hanyagolnam.
Tini koromban is kerultem oket, mert aki ennyit torodik a kulsejevel az altalaban bekepzelt ontelt pasi.
De persze biztos van akinek bejon.
Remélem ilyen Sokka (avatar-aang legendája) frizurád nincs, az ilyen hajú srácokat valahogy nem tudom komolyan venni, de a többi teljesen okés szerintem. A második kép kifejezetten tetszik.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!