Mostanság melegítőben járnak az utcán sokan, de diákok is, mégis honan jött ez a felfogás?
Megyek haza munkából, diákok a buszra várakoznak, látom, sokakon melegítő van, vagy megyek vásárolni, többen is abban futkosnak. Sokszor olyan mintha pizsama lenne rajtuk.
Bár miattam azt vesz fel mindenki amit szeretne, engem nem zavar a melegítő. Csak olyan furcsa , azt én csak otthon (vagy ott sem) szoktam hordani, család/ismerősi körben is.
Honann jött ez a melegítő trend?
90-es években ha bárki is susogósba járt volna az keményen égő lett volna
legalábbis egy normál szakközépben ahova én jártam
aki ezzel nem ért egyet nyilván egy szinvonalon aluli putri szakmunkásban jeleskedett vagy még ott sem
Én nem tudom mit hordtak a 90-es években és mit nem ezért nem szeretnék hozzáfűzni semmit.
A melegítő hordás pedig már régebben is csinálták(2010 után és talán előtte pár évvel is).
Én ötödiktől nyolcadikig mindenhova abba mentem(és a barátaim/ismerőseim is).
Kilencedikbe és tizedikbe már nem hordok/hordtam melegítőt csak farmert mert a szüleimnek is szúrta a szemét és nem engedik:(Viszont sokan a suliban abba járnak.
"rendes minőségi darabok egyrészt jól néznek ki, másrészt kényelmes, divatos."
Nem mindenhol. Itt nálunk (Buda) furcsa lenne, mondhatni proli.
De gyakran vagyok Hatvanban, ott rengetegen járnak így, nyilván arrafelé nem furcsa.
14-es vagyok.
Én is Budán lakok de lehet hogy te(16-os) más társasági körökben mozogsz.Az én barátaim,ismerőseim nem néznek ki senkit akin melegítő van.
Inkább a seprűnyél lábú fiúkat akik farmerban vannak és a farmer a lábukhoz simul.Arról nagyon sokat tudnak panaszkodni:)
Látszik mennyire elmaradott, beszűkült itt sok ember:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!