Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanság melegítőben járnak...

Mostanság melegítőben járnak az utcán sokan, de diákok is, mégis honan jött ez a felfogás?

Figyelt kérdés

Megyek haza munkából, diákok a buszra várakoznak, látom, sokakon melegítő van, vagy megyek vásárolni, többen is abban futkosnak. Sokszor olyan mintha pizsama lenne rajtuk.

Bár miattam azt vesz fel mindenki amit szeretne, engem nem zavar a melegítő. Csak olyan furcsa , azt én csak otthon (vagy ott sem) szoktam hordani, család/ismerősi körben is.

Honann jött ez a melegítő trend?

2017. szept. 25. 15:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
9-es vagyok a válaszom 100 százalékban hasznos, ha valaki mást állít az garantáltan agyhalott
2017. szept. 25. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

90-es években ha bárki is susogósba járt volna az keményen égő lett volna

legalábbis egy normál szakközépben ahova én jártam

aki ezzel nem ért egyet nyilván egy szinvonalon aluli putri szakmunkásban jeleskedett vagy még ott sem

2017. szept. 25. 20:20
 13/21 anonim ***** válasza:
12: ez a 90-es évek legelején volt, talán egy évig volt menő (vagy addig sem), utána átcsapott durván cikibe. 92 után meg el is tűntek a susogósok, és tényleg nem hordta senki.
2017. szept. 25. 21:29
 14/21 anonim válasza:
100%

Én nem tudom mit hordtak a 90-es években és mit nem ezért nem szeretnék hozzáfűzni semmit.

A melegítő hordás pedig már régebben is csinálták(2010 után és talán előtte pár évvel is).

Én ötödiktől nyolcadikig mindenhova abba mentem(és a barátaim/ismerőseim is).

Kilencedikbe és tizedikbe már nem hordok/hordtam melegítőt csak farmert mert a szüleimnek is szúrta a szemét és nem engedik:(Viszont sokan a suliban abba járnak.

2017. szept. 26. 06:13
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Azért melegítők sem egyformák, piacon-kínaiban vásárolt nylon szarokban járni az gáz, de rendes minőségi darabok egyrészt jól néznek ki, másrészt kényelmes, divatos.
2017. szept. 26. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
16%

"rendes minőségi darabok egyrészt jól néznek ki, másrészt kényelmes, divatos."

Nem mindenhol. Itt nálunk (Buda) furcsa lenne, mondhatni proli.

De gyakran vagyok Hatvanban, ott rengetegen járnak így, nyilván arrafelé nem furcsa.

2017. szept. 26. 15:28
 17/21 anonim válasza:
84%

14-es vagyok.

Én is Budán lakok de lehet hogy te(16-os) más társasági körökben mozogsz.Az én barátaim,ismerőseim nem néznek ki senkit akin melegítő van.

Inkább a seprűnyél lábú fiúkat akik farmerban vannak és a farmer a lábukhoz simul.Arról nagyon sokat tudnak panaszkodni:)

2017. szept. 27. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gaz utcára.suliban igen de szerintem ha elmegy a boltba oda nem fog kioltozni.Amerikaban pizsamaban és mamusz csizmában jarkalnak a lányok az utcán tehát szerintem ez semmi meg.
2017. szept. 27. 18:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szerethető dolog. Már én is tervezek ilyen felsőt venni. Iskolába/munkába azért nem mennék benne, de sportolni és odáig elsétálni, meg otthonra simán.
2017. szept. 27. 20:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Látszik mennyire elmaradott, beszűkült itt sok ember:

[link]

2017. okt. 4. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!