Mostanság melegítőben járnak az utcán sokan, de diákok is, mégis honan jött ez a felfogás?
Megyek haza munkából, diákok a buszra várakoznak, látom, sokakon melegítő van, vagy megyek vásárolni, többen is abban futkosnak. Sokszor olyan mintha pizsama lenne rajtuk.
Bár miattam azt vesz fel mindenki amit szeretne, engem nem zavar a melegítő. Csak olyan furcsa , azt én csak otthon (vagy ott sem) szoktam hordani, család/ismerősi körben is.
Honann jött ez a melegítő trend?
Divatos márkás melegitovel semmi gond.
A diák a suliban ül 6- 7 órát miben üljön a padban?
Nálunk másodiktól gáznak számított abban járni, bár én is látok csomó mindenkit mostanában melegítőben. Szerencsére az osztály bármennyire is lesi a trendeket, ebből egyelőre kimaradtak
9. osztályos
Kényelmes és jól néz ki.
De látszik, nálunk ez már ciki többeknél, a nők ugye bármi kényelmeset hordhatnak, független, hogy melegítő, leggings vagy akármi.
Ez a trend pl Amerikában régóta divat, mivel sokan sportolnak, és nézik a kosárlabdát stb, ez alap divat.
(gyengébbek kedvéért átlagos nap divat, nem alkalomkor, állásinterjúra stb)
Hát ez felháborító!!!44!4
Én mindig kizárólag szmokingban és cilinderben jártam be az iskolába, és még egy pávatollat is tűztem a farpofáim közzé.
Egyébként Soros György tehet róla.
Hallod 5-ös te nyomorék, mióta járt bárki is a 90-es években tréningben
Én akkor jártam középsuliba és garantálom hogy senki nem jött susogósba
Igazi agyhalott vagy a hülyeségeddel
Melegítő nadtágot vagy felsőt hordanak? Vagy a kettőt együtt?
Hova? Boltban vagy villamoson? Iskolában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!