Vissza lehet kuldeni az Orsay netes feluleten vasarolt ruhat, ha nem lett jo a meret?
Es mi lett a megoldas? Tegnap pont voltam Orsayben, meg akartam neked kerdezni hogy mi a teendo ilyen esetben, csak elfelejtettem :)
Egyebkent en is szeretem az Orsayt, de az uzletben alig van meretvalasztek (nekem kis meret kell), es azokat a ruhakat alig talalom meg mint ami a webshopban van :( ugyhogy mindig neten rendelem a ruhakat, az uzletben nem is tudom mikor vettem utoljara valamit, mert semmitse talalok soha...
Velem is ez van, nekem is kismeret kell. Nekem messze van, ugyhogy mar be se megyek az uzletbe, ha arrafele jarsz megkerdezhetned, megkoszononnem, ha megirnad.
A megoldas az lett, hogy a szomszedom pont ugyanazt rendelte, ugyanabban a szinben, csak eggyel kisebbet. Jott tolem megkerdezni, mi a teendo, mert en ajanlottam neki az Orsayt. (Mindig kerdezgette honnan vannak a felsoim.) Oh, mondom ez fantasztikus, mert mindkettonknek meg a cimke is rajta van, tok ugyanaz, csak az enyem meg eggyel nagyobb, szoval kicsereltuk. :D
Hatha kell majd a jovoben az info...
AMugy, ha nem tul indiszkret,elarulod, hogy te milyen meretekre hanyas meretu ruhakat rendelsz? nadrag ill. felso. Mert nekem 32-38-ig minden van,de tenyleg minden, es szinte mindegyik jo, de most pl. teli cuccokban nem mertem csak egybol 36-osat rendelni mindegyikbol 38-asakat rendeltem (168cm vagyok). Nyaribol 34-36-osak vannak szinte minden markabol,ilyeneket vettem most nyaron is es most volt kiarusitas az Orsayban vettem par nyari cuccot, de mivel az egyik szallitmany velemenyem szerint hosszban (felsok) pont jok, ill. jobb lett volna,ha picit hosszabb, ezert a mai rendelesben csak 38asakat rendeltem a megszokott 36-tal szemben.
Én 162 cm vagyok és 48 kg. Pulcsikból, blúzokból XS-est. Ruhákból (nyári, téli egyberuha) 32-est vagy XS-est. Blézerből 32-est. Nadrágot nem szoktam rendelni, mert 1x rendeltem 34-est és nagyon nagy volt. Meg ha oda van írva, hogy a modell 175 cm és 34-es nadrágot visel, akkor nekem tuti nagy a 34-es... kisebb meg nem szokott lenni.
Most megint rendeltem én is, úgyhogy ha megyek a rendelésért az üzletbe, akkor megkérdezem :)
Ma is rendeltem, de volt egy felso, amit nagyon meg akartam venni, benne is volt a kosaramban,de kiszedtek az utolso darabot, mivel nekem "oldal fejleszteset" irt ki. :-( De akkor mas, hogy vette meg? Szerinted van meg esely ra, hogy 1-2 felso visszakerul? Amit nem szoktam erteni, hogy lehet az, hogy neha x ido elteltevel csak ugy visszakerulnek? Neha azt gondoltam, akkor rakjak vissza,amit visszakuldenek, de masfelol meg, mivel hetvegen van idom nezegetni,akkor szokott feltunni es ketlem, hogy pont hetvegen rakosgassak oket vissza.
Ritkan vagyok oda ennyire egy felsoert.
Nadragot en se mertem rendelni, mert bar 168cm vagyok a derekam es a csipom nagyon vekony, rovid nadragokbol 34eset hordok a normal meretezes szerint mas uzletekbol,ahol fel is tudom probalni,tehat xs, hosszu skynikbol 27 vagy 28, viszont en nem vagyok 174-178, mint az ottani modellek, szoval fogalmam nincs, hogy a szamozas az, hogy lenne. Mert ha ok 34-est hordanak, akkor 32-est kene kb vennem, mert szerintem testalkatra hasonloak,mint en,csak magasabbak, viszont a 32-est mar tulzasnak erzem, sot hosszu nadragbol meg a 34est is, viszont a 36osnal meg felnek,hogy mi van, ha tul hosszu, szoval nem sikerult meg a szamozasra rajonnom.
Te mit csinaltal amugy a tul nagy nadragoddal? Mert most mazlim volt,hogy el tudtam cserelni,de neten eladni nekem se idom,se turelmem,se kedvem.
Egyebkent most talaltam egy ilyen fulet: "INGYENES TERMÉKVISSZAVÉTEL AZ ÜZLETEINKBEN" Kerdes mar csak az, hogy ez csak azokra vonatkozik, akik oda kerik a rendelest, vagy mindenkire. Apropo, ha oda kered, akkor felprobalhatod meg megvetel elott ott es ha nem jo nem kell megvenned? Vagy hogy van ez?
Nem tudom mi alapjan kerulnek fel ujra a ruhak...
en az uzletbe rendelem, rendeleskor kifizetem, aztan az uzletben felprobalom, ha nem jo, akkor otthagyom es par nap mulva visszautaljak a penzt. A tul nagy nadragommal is ez lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!