Mi a véleményetek ezekről a ruhaboltokról? H&M, Mango, Zara, Orsay, New Yorker, Springfield, Stradivarius, Cameiu, C&A, F&F, Bershka?
H&M-ben neha találok olyan ruhát ami tetszik,egeszen megvagyok vele elégedve.
A Mangot nagyon szeretem,jók az anyagaik es tetszik ez a letisztult stílus.
Zaraban is szoktam neha vasarolni,egész jo ruháik vannak.
Az Orsayt nem szeretem,csalódtam benne párszor.
New Yorker szerintem olyan mint egy kínai,persze vannak
ott is jobb minőségű ruhák,de a többség gagyi.
Springfieldben es a többiben nagyon regen voltam,nem tudok nyilatkozni.
Nálam az összes közül a H&m viszi a prímet, majdnem az összes ruhámat az online oldalukról rendelem; mindig megtalálom a magam stílusát, az árak is iszonyat jók, szerintem a legnagyobb márkák színvonalát is übereli...Nincsen elég szó rá, imádom:D
A Springfieldet és a Cameiut nem ismerem.
A Mango, Orsay nekem nagyon drága, az én stílusomban nem is találok ott olyan ruhát, ami egyáltalán tetszene.
A Zarában, Bershkában nekem túl tömeg ruhák vannak, azok a tipikus ruhák amiket minden második lány felvesz, az árakkal sem vagyok megelégedve, de ez egyénfüggő.
Stradivarius nem rossz, nem vásárolok ott soha szinte.
C&A szintén kedvenc,sok akciós dolgot lehet találni, sok ruhám van onnan. Ugyanez a New Yorkerben is, ki lehet fogni a nagyon jó árban lévő ruhákat, de egyébként nem vásárolok sokat.
Az F&Fben is szintén ki lehet nagyon jó dolgokat kifogni, bár a nem leértékelt ruhák kicsit túl vannak árazva, drágák, de ettől eltekintve jók.
H&M - Ki lehet fogni jó dolgokat, de összességében van elég sok ízléstelen ruha. Sajnos sokszor van az, hogy megtetszik valami, aztán látom, hogy 100% poliészter, amit nem veszek meg, mert könnyű beleizzadni.
Mango - Itt is ki lehet fogni jó dolgokat, viszont sok az öregasszonyos cucc is. Szép blúzaik, ruháik, kabátjaik vannak, szeretem.
Zara - Itt ritkábban sikerül kifogni jó dolgokat. Túlnyomó részt nekem olyannak tűnnek a ruhák, hogy nagyon dizájnosak meg minden, de utcára nem mennék ki bennük. Amire gondolok:
Orsay - Itt szolidabb, elegánsabb ruhák vannak, munkába, eseményekre pont jók.
New Yorker - Itt többségében ízléstelen, olcsó, gagyi dolgok vannak, főként fiataloknak, akik vevők erre.
Springfield - Itt talán egyszer voltam évekkel ezelőtt, arra emlékszem, sok ruha nagyon vékony volt, pont olyannak tűntek, amik 2 mosás után kinyúlnak vagy kilyukadnak.
Stradivarius - Nem igazán fognak meg a ruháik, úgyhogy nem nagyon szoktam bemenni.
Camaieu - Itt is ki lehet fogni szép dolgokat néha, bár elég kicsi a bolt.
C&A - Úgy összességében nem tetszik, mert olyan - hogy is mondjam - slampos ruháik vannak, nem néznek ki jól, meg öregasszonyos is sok cucc. Néha szoktam itt ilyen basic nadrágot, zoknit venni, azt annyira nem lehet elrontani.
F&F - Néha, mikor a Tescoban járok és áttolom a kocsit a csokik és a sajtok közötti sor közt, vetek rá egy pillantást megállás nélkül. Még a C&A ruháinál is igénytelenebb összhatást keltenek, kb. mint egy kínai bolt.
Bershka - Nem tetszenek a ruháik, nem szoktam bemenni.
h&m: tomegruhak, nem tul jo minoseg, es folyton szembejott velem, mikor meg ott vasaroltam
mango: neha benezek, de ritkan talalok olyat ami tetszik
zara: draga es nem is tetszik, nem az en stilusom
orsay: a kedvencem, most mar 90%-ban itt vasarolok, vagyis online rendelek, nem tartom draganak, sokszor van 20-25%-os kedvezmeny, most is 4 felsot vettem darabjat 3200-ert. Teljesen az en stilusom, szeretem nagyon.
New yorker: a heten veletlenul betevedtem, de borzaszto, rajottem hol veszik a 16 evesek azokat a borzaszto ruhakat (pl haspolo annak is akinek nem kene)
springfield: nem az en stilusom
stradi: nem szoktam talalni nekem tetszo darabot
camaieu: itt se szoktam mostanaban vasarolni
c&a: nem tetszik, nekem kis meret kell, es itt az xs-es is oriasi..
f&f: nem jarok tescoba, nem ismerem
bershka: ugyanaz a velemenyem mint a h&mrol
H&M: alapvetően szeretem, bár mostanában nem sok mindent találtam ott magamnak.. Sok a fekete-fehér ruha, én jobban szeretem a színes dolgokat.
Mango: nagyon szeretem, jó minőségű ruhákat árulnak, letisztult stílus, és vannak színes ruhák. Nekem való.
Zara: vannak jó cuccok, de ritkán nézek be.
Orsay: alapvetően ezt is szeretem, de sok a 100% poliészteres ruha. A ruhák tetszenek, az anyagok nem mindig jók.
New Yorker: nem szeretem. Sem a stílus, sem az anyaghasználat nem tetszik.. Inkább tiniknek való. Mondjuk én még tiniként is kerülném :D
Springfield: nem vásároltam ott soha, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni.
Stradivarius: régen nézelődtem néha, de valahogy nem fogott meg.. Mostanában nem voltam bent, nem tudom, most mi a helyezet:D
Cameiu: még soha nem éreztem rá késztetést, h bemenjek.
C&A: néha vásárolok ott basic trikót/pólót. Nemrég vettem egy nagyon jó szoknyát is. Sajnos a méretezés nagyon nem jó, én S-es méretet hordok, de ott az XS is sokszor lóg rajtam.. Több korosztálynak csinálnak ruhákat, ami előny.
F&F: régen vettem ott pár nyári cipőt, már nem járok tescoba, úgyhogy msotanában nem találkoztam az áruikkal.
Bershka: régen vettem ott pár dolgot, de már abszolút nem járok be. Valahogy nem jó be, nekem a műszálasak ruhák jutnak ezsembe, ha meghallom azt, h Bershka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!