Vissza lehet kuldeni az Orsay netes feluleten vasarolt ruhat, ha nem lett jo a meret?
Kicseréltetni nem tudod, csak visszaküldeni, és újat rendelni. Szerintem Lengyelországba kell visszaküldeni futárral. 14 napon belül.
De egyébként ha van a közeledben Orsay, akkor oda is rendelheted, felpróbálod, ha nem jó, otthagyod és ők visszaküldik.
Utolsó: olyat hallottál-e már, hogy az üzletben nincs olyan méret, ami kell, ezért rendeli? Vagy pl. egy csomó olyan ruha van a weboldalon, ami az üzletben nincs.
Ez az visszakuldes nincs, vagyis biztos van, mert lennie kell, csak en olyat nem talalok. Olyat talallok, hogy elallas, de azt a reszt nagyon furcsa forditasnak talalom. Meg eleve Lengyelorszagba kuldjek vissza egy kabatot? (Uzletben nem volt, plusz baromi messze is lenne, ezert nem kertem oda, nyilvan, ha a szomszedban lenne az uzlet, megrendelnem oda, felprobalnam es max visszamegy.) Szerintem csomag kuldese mar annyiba kerul, hogy nem erne meg. Mondjuk a kabat 19 ezer. Azt probalom majd megerdeklodni, hogy az uzletbe, de eddig ugye nem kaptam valaszt.
Talan ez lehet az, de nekem olyan furcsa, hogy Magyarorszagrol rendelek, hisz az itteni uzletukbol/raktarukbol hozzak es Lengyelorszagba kuldjem vissza?
9 Elállási jog (45/2014.(II.26.) Korm. rendelet)
Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Ordipol Sp. zo.o; 55-040 Bielany Wroclawskie, ul. Logistyczna 1., Lengyelország. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát. Az elállás/felmondás joghatásai Ha Ön eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a Szolgáltató az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, tehát az összeget a megadott bankártyára tértjük vissza. Ha a fizetés utánvéttel történt kérjük a bankszámlaszámot IBAN formátumba megadni, hogy az összeget a számlájára visszaküldhessük. A visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. A termék visszaküldésének közvetlen költségét – fuvarozási költséget - Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.
Plusz ket kerdes merul fel, 1. csak az elallasi nyilatkozatot kell oda kuldeni? De mar ez is logikatlan, mire az odaer...
Termeszetesen felhivom majd elotte meg az uzletet, csak kivancsi vagyok, hogy masnak milyen tapasztalatai vannak, mert mas ruhazati feluleten volt mar olyan esetem, hogy kb. ugyintezo fuggo volt, mert mindenki mast mondott. Tudom, ez abszurd, de megis. Persze elallni el lehet, de az, hogy cserelik e vagy visszafizetik,illetve ki fizeti a postakoltseget, az volt kb ugyintezo fuggo. Egyebkent az Orsay-el eddig megvoltam elegedve, csak ugye eddig uzletbol vasaroltam. Most sincs meg gondom, csak furcsa 1-2 forditas az oldalon, meg 1-2 dolog nem tul egyertelmu SZAMOMRA. Illetve a leirasbol is inkabb az jon le, hogy hibas termeket cserelnek, viszont olyat nem , ami nem tetszik/rossz meret, lasd H&M, aztan lehet csak nekem jon ez le az olvasottakbol. Pont, mert azok az uzletek, amik cserelnek igy, azok bele is mennek a konkret cserebe, nem kell meg egyszer megvarni a penzem majd visszafizetni. De azert remelem valaki meg szolgal pozitiv tapasztalattal/velemennyel. :-) Koszonom az eddigi valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!