Lányok! Ti hol vesztek jó bugyit?
Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, Tezenis, Women's Secret, H&M, mindegyik bugyi pár mosás után kifakul, elszakad, kibolyhosodik. A legnagyobb probléma a szakadás, pedig méretnek megfelelőt veszek, anyagnak megfelelően mosok. Pamut bugyik érdekelnek leginkább, de egy-két szexibb darabot is bevállalnék. Természetesen megfizethető is legyen, de többet is kiadnék rá, csak ne szakadjanak már el.2017. júl. 17. 13:00
1/10 Sunshinedoll válasza:
Én pamutbugyikat a H&M-ben veszek zömével, mert olcsó, bár tény, hogy nem túl tartós.
A legjobb pamut bugyijaim, amik vannak az vagy Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein, de azok drágábbak is.
2/10 anonim válasza:
Hát az Armani bugyik jók de úgy néznek ki mint a pasi. Szexi bugyit intimissimibe
3/10 anonim válasza:
C&A-ba nézz be, én ott veszem a bugyijaimat, olcsók és tartósak. Vannak sima pamutok, meg kicsit szexibbek is.
4/10 anonim válasza:
Ha esetleg debreceni vagy,akkor a Maya fehérneműt nagyon tudom ajánlani.
5/10 anonim válasza:
Én a vásárokban szoktam venni bugyit és melltartót is (Pécsen). Sztem tartósabbak, mint a "márkásabb" boltok cuccai. Sok szexi fehérneműt vettem már vásárban és olcsóbbak is jóval! :)
6/10 anonim válasza:
Én Takkoban és kínaiban szoktam. Kövezzetek meg, de a kínaiak bírják a legjobban. Egyik sem bolyhosodik, nem fakul, teljesen jól bírják
8/10 anonim válasza:
Én is a kínaiban. Esküszöm azok jöttek be a legjobban. Olcsó is és a legtartósabbak.
22L
9/10 anonim válasza:
Nekem halálkomolyan a kínai boltos / aluljárós jellegű bugyik jöttek be legjobban ilyen szempontból, bár ott is meg kell nézni, milyen a varrása (Lemila, "Happy Flower" vagy vmi ilyesmi márkák... van, amelyik már 5 éve megvan, és majdnem olyan, mint újkorában - jó, ennyi idő alatt nyilván fakult, de varrással nem volt gond). A másik a Pascarel márka, amit a SPAR / Intersparokban lehet kapni.
10/10 anonim válasza:
Nekem is a kínai üzletes bugyik jöttek be a legjobban. Nagyon jól bírják.. Bár a francia bugyi meg ami csipkés az hamar elszakad, de pl tanga, vagy sima mintás bugyik több évig jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!