Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett, duci lányok és nők!...

Molett, duci lányok és nők! Ti mit vesztek fel kánikulában?

Figyelt kérdés
Megőrülök már. Nyilván nem akarom magam mutogatni, de fogalmam sincs, mit vehetnék fel, amiben tűrhető ez az időjárás. Köszönöm!
2017. jún. 6. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez a helyzet. Mondjuk én ducinak,meg mások se mondanának engem, de van rajtam felesleg. Előnyős a magasderekú farmerrövidnadrág.

Egyébként ha tehetném nyáron is hosszú gatyába járnék..

2017. jún. 6. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pant nélküli maxiruha vagy ha rövid ruha akkor van ujja. Minden ne legyen kint.
2017. jún. 6. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A vonalú szoknyák, egybe részes ruhák. Amiknek normális dereka van, a deréknál, nem csípőnél. Kicsit bővülnek. Így nem hangsúlyozzák a hasat. Feszes nadrág bővebb felsővel, ami nem tapad rá derék, csípő tájékán a testre, hanem kicsit eláll.

Ha a karoddal is van gondod, akkor ne ujjatlant, hanem rövid ujjút húzzál.

Egyébként meg szerintem, ha meleg van, mindenki húzzon azt, amit szeretne. Senkinek sem kell megsülnie az alkata miatt.

2017. jún. 6. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a ruhákat ajánlom mert azok szépek, csinosak, szellősek és bár nem szeretem ezt a kifejezést, de "ápolnak és eltakarnak". Kell keresned egy olyan fazont, ami jól áll és tetszik, jól is érzed benne magadat. Moletteknek szokták ajánlani a mell alatt vágott és onnan bővülő ruhákat, na most én azokban például úgy nézek ki mintha terhes lennék mert kicsi a cicim, de a csípőmön, fenekemen, combjaimon viszont van egy kis plusz. Tehát ez alaktól is függ. Nekem modjuk talán az alakot követő felső + A vonalú szoknya vagy az ilyen szabású ruhák jobban állnak. Én mondjuk hordok rövidnadrágot is, de nagyon meg kell válogatnom, hogy melyik az, amit felveszek mert a legtöbb helyen eleve nagyon rövid, forrónacikat lehet kapni, amiket én nem vennék fel és jobban szeretem, ha nem full passzos, szoros, hanem egy kicsit lazább. Valamint vannak ezek a vékony anyagú, lazább hosszú nadrágok is ( [link] én ezeket is szeretem.
2017. jún. 6. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyébként leginkább vékony pamut, egyszínű, lenge, mell alatt bővülő maxi ruhákat keresnék, de nem találok sehol. Ti találkoztatok ilyennel valahol?
2017. jún. 6. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én darabaras Hadaban vettem 3000 körül.
2017. jún. 6. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Pasiként mondom, hogy remélem, hogy nagyon rövid nadrágot és puci topot :) imádom a duci sőt extra molett lányokat, nagyon tetszik, egyenesen vadító, amikor látom a szép vastag combjukat, pocakjukat, nagy karjukat. Szóval ne takargasd, éljenek a telt lányok :)
2017. jún. 7. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Hát az utolsó pasira ne hallgass, ha nem troll....akkor is a kevés kivetelhez tartozik.

Én is a teltebb kategória vagyok a 42 -44es méretemmel és inkább hastajekon gázos a 3 szülés óta. Én laza ruhákat hordok mindenféle hosszban mert a lábam nem gázos.

Ami nagyon bo, arra derékban kötök egy megkotot (pl.bordarab) és mindjárt más lesz a sziluett.

Amúgy nagyon jó ruhák vannak a turkalokban a bolti árak alatt, én mindenképpen azt javaslom, ott probalgass először.

2017. jún. 7. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

#8-ra ne halgass inkább.

1. Vannak akiknek a duci, telt lányok tetszenek, nem is kevesen. Én is közéjük tartozom. És tetszik, ha egy duci lányt nem bő "zsákruhában" látok

2. Szegény előző ha nem tetszik neki a saját külseje, akkor takargassa csak a krumpliszsák ruháival, az majd garantáltan megoldja a problémát. Ha kövérnek tartod magad, akkor tegyél ellene. Ha meg elfogadod, akkor meg nemkell takargatni.

2017. jún. 7. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Értelmező olvasás? Hastajekon problémás mint írtam. Nyilván akinek parnas a hasa nem vesz fel haspolot vagy hason cuppanos dolgokat.

Épp most vettem ezt a ruhát.... Derekon megkotovel fogom hordani.

[link]

De a hasonló ruhákat szeretem nem csak ennyire hosszú fazonban.

Egy kövér lány cuppanos rovidnaciban és topban inkább szánalmas mint szexi. Lehet 30bol 1 embernek tetszik de a többi azt mondja hogy szegénynek nincs tükre...vagy joizlese.

2017. jún. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!