Molett, duci lányok és nők! Ti mit vesztek fel kánikulában?
Nálam is ez a helyzet. Mondjuk én ducinak,meg mások se mondanának engem, de van rajtam felesleg. Előnyős a magasderekú farmerrövidnadrág.
Egyébként ha tehetném nyáron is hosszú gatyába járnék..
A vonalú szoknyák, egybe részes ruhák. Amiknek normális dereka van, a deréknál, nem csípőnél. Kicsit bővülnek. Így nem hangsúlyozzák a hasat. Feszes nadrág bővebb felsővel, ami nem tapad rá derék, csípő tájékán a testre, hanem kicsit eláll.
Ha a karoddal is van gondod, akkor ne ujjatlant, hanem rövid ujjút húzzál.
Egyébként meg szerintem, ha meleg van, mindenki húzzon azt, amit szeretne. Senkinek sem kell megsülnie az alkata miatt.
Hát az utolsó pasira ne hallgass, ha nem troll....akkor is a kevés kivetelhez tartozik.
Én is a teltebb kategória vagyok a 42 -44es méretemmel és inkább hastajekon gázos a 3 szülés óta. Én laza ruhákat hordok mindenféle hosszban mert a lábam nem gázos.
Ami nagyon bo, arra derékban kötök egy megkotot (pl.bordarab) és mindjárt más lesz a sziluett.
Amúgy nagyon jó ruhák vannak a turkalokban a bolti árak alatt, én mindenképpen azt javaslom, ott probalgass először.
#8-ra ne halgass inkább.
1. Vannak akiknek a duci, telt lányok tetszenek, nem is kevesen. Én is közéjük tartozom. És tetszik, ha egy duci lányt nem bő "zsákruhában" látok
2. Szegény előző ha nem tetszik neki a saját külseje, akkor takargassa csak a krumpliszsák ruháival, az majd garantáltan megoldja a problémát. Ha kövérnek tartod magad, akkor tegyél ellene. Ha meg elfogadod, akkor meg nemkell takargatni.
Értelmező olvasás? Hastajekon problémás mint írtam. Nyilván akinek parnas a hasa nem vesz fel haspolot vagy hason cuppanos dolgokat.
Épp most vettem ezt a ruhát.... Derekon megkotovel fogom hordani.
De a hasonló ruhákat szeretem nem csak ennyire hosszú fazonban.
Egy kövér lány cuppanos rovidnaciban és topban inkább szánalmas mint szexi. Lehet 30bol 1 embernek tetszik de a többi azt mondja hogy szegénynek nincs tükre...vagy joizlese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!