Lányok ti mikor vesztek fel harisnyát és mikor combfixet?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?2017. jan. 21. 15:33
1/6 anonim válasza:
Nagyon ritkán harit,combfixet még nem hordtam.
2/6 anonim válasza:
Harisnyát télen, kb minden nap. Combfixet melegben, munkahelyre.
3/6 Metionin válasza:
Harisnyát ősszel és tavasszal szoknyához, rövidnadrághoz. Combfix életemben nem volt rajtam, nem tűnik túl kényelmesnek.
4/6 anonim válasza:
Harisnyát mikor kedvem va, néha szoknyás, néha nadrágos időszakom van, most pl vettem 2 nadrágot amit imádok szóval most nadrágozok, majd ha olyan kedvem van meg jö na szoknyás időszak.
Combfixet csak "ágyba", a szilikon nélküli csúszik, összepöndörödik és bevág, a szilikon alatt meg befülledt érzés szóval ritkán hordom. Max combzoknit, azt utcára is felveszem.
5/6 anonim válasza:
Harisnyát átlagos hétköznapokon, nadrág alá, ha hideg van, vagy szoknyához. Combfixet csak különleges alkalmakra veszek fel (szex), számomra ez kifejezetten szexi, és semmiképp sem hétköznapi viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!