Lányok! Ti milyen bugyit vesztek fel tesiórán leggings alá? 15 / L
Alt. en tangat szoktam, mert en sem szeretem a bugyivonalat, ha atlatszik, de igazabol ha veletlen megis rendeset huzok, akkor sem erzem ugy, hogy osszedolt a vilag, mivel tesin csak lanyok vannak egyutt, elottuk nem vagyok olyan szegyellos. Franciabugyim nincs sok, de azokat is felveszek neha.
17/L
Hu de jo hogy megnyugodtal kerdezo, hogy nem latszik at a vonala!!
Talan ha nem azt a kenyelmetlen tapados szhart venned fel akkor nem kene filozni a bugyin sem!
Ugy ahogy En teszem! Ugy csinalsz mintha melegitobe nem ia lehetne tornazni , alatta meg akarmilyen bugyiba.
Draga 7-es, miert pofazol bele olyanba, amirol fingod nincs?
Honnan tudod, hogy a kerdezo iskolajaban a tanar esetleg nem olyan, hogy csak a testhezallo nadragot fogadja el? Nalunk speciel pont ez van, mivel sokat szertornazunk, kotelmaszas, talajtorna stb, ahhoz pedig pont ez a legkenyelmesebb, mert pl.nem csuszik fel. Szoval tavolrol sem biztos, hogy a kerdezo a hulye, te ellenben egy bunko vagy. Es a szovegertelmezessel is vannak gondjaid, mivel a kerdes egyertelmuen azoknak szolt, akik leggingset hordanak.
9!
Had kerdezzelek meg hogy ha ez a szhar szerinted kenyelmes es praktikus akkor a fiuk miert nem hordjak!
Erre meg nem kotelezhetnek csak akkor ha perverz a tanar mert hat ugye minden latszik benne!
En ezert nem viselem mert rajtam ne csorgassa a nyalat egy tanar sem!
Ha En bunko Vagyok akkor te meg paraszt! B+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!