Amikor menstruálok és lefekszemaz ágyra vagy földre akkor mindig véres a fenekem és a nadrágom is. Tesiórán mit csináljak ilyenkor mert azért ott is le kell feküdni. Valamit rosszul csinálok? Ja és alvás után is ilyen sőt még a lepedő is.13lány?
Kedves első az se igazán segít, próbáltam.
Nekem is ilyen problémám van.
Van pár ismerősöm aki ilyenkor két bugyit húz, hogy oda szorítsa, de fekvésnél az se mindig válik be. ( ha egy nagyobb bugyit húzol kívülre, akkor annyira nem látszik, hogy kettő van, csak attól tartok, hogy nem szellőzik rendesen, és valami baj lesz, de..)
Illetve a rossmanban szoktam venni facelle betétet, éjszakai 300-400 forint körül van, az olyan hosszú, hogy teljesen belepi a bugyit, na azzal még nem volt ilyen jellegű problémám, szóval ajánlom próbáld ki. Ha nagyon erős a vérzésed, tesikor kérj felmentést, és magyarázd el a tanárnak, ha nő, biztos megérti. Ha férfi, akkor meg azt fogja csinálni, amit az enyém...
" én: tanárúr tudja... szeretnék khm. egészségügyi okok miatt ma felmentést...
ő: milyen egészségügyi ok?
én: tudja, mivel elmúltam már 12, havonta meglep a szervezetem...
ő: na <nevem> hagyd abba, nem vagyok rá kíváncsi, menj, szia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!