Lányok, titeket zavar, ha orvosi vizsgálaton le kell venni a melltartót is? Vagy épp a nadrágot kigombolva hanyatt feküdni a vizsgálóágyon?
Nem.
Az orvost nem a bájaid érdeklik, hanem a kis gusztusos a gomba hüvelyedben, vagy egy kis csomó a melledben. Nyilván te sem ok nélkül keresed fel a dokit.
Téged még nem műtöttek meztelenül, altatásban, kérdező? :D A legkisebb problémám volt az ilyesmi.
(Pedig az én orvosfóbiám elég fejlett. De akkor szerencsére szabadságot vett ki.)
A bunkóság, na az zavarna. A természetes testrészeink indokolt megmutatása nem annyira. Ahogy írták, az orvost úgysem az ember bájai érdeklik.
(Ez az elmélet, mert nem járok orvoshoz.)
Életemben nem voltam olyan orvosi vizsgálaton, ahol kigombolt nadrágban kellett végigfeküdni egy orvosi vizsgálaton. Ha a hasamat vizsgálta, kicsit lejjebb tolta max a nadrág szélét. Ha pedig a nadrágomba "rejtett" testrészeket vizsgálták, le kellett vennem a nadrágomat. Ha a mellemet kell vizsgálni, akkor azt kell. Egyedül csak az zavart, mikor középsuliban minden évben a dokinő és az aszisztense előtt kellett csukott szemmel, egy szál bugyiban parádézni, mert amúgy nem lehet látni semmit első pillantásra, körbe kell forogni, meg hajolgatni, meg minden. Nem lehet külön külön elvégezni ezeket a vizsgálatokat, legalább egy melltartóban. Na mindegy, sosem értem meg ezt a hülyeséget.
Nem vagyok szégyellős, de ezt már perverzségnek tartottam :D
Én szégyenlős is vagyok és orvos fóbiám is van. Egyszer a doki egy speciális beavatkozás előtt (intim testrészt érintő) megkérdezte, hozzájárulok-e ahhoz, a szegedi egyetem (az eset Pesten volt) hallgatói végig nézzék a beavatkozást tanulási céllal. Nem zavart. Ez volt a legkisebb problémám, és legalább ők is tanultak valamit :)
Tehát kb. 10 ember állt körbe, míg én totál meztelen voltam alulról, és valahogy, abban a szituban ez nem érdekelt, csak szerettem volna rajta túl lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!