Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, titeket zavar, ha...

Lányok, titeket zavar, ha orvosi vizsgálaton le kell venni a melltartót is? Vagy épp a nadrágot kigombolva hanyatt feküdni a vizsgálóágyon?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 23:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen zavar, de sajnos van olyan szitu, mikor elkerülhetetlen. Természetesen, ha alapvetően nem indokolt, vagy olyan jellegű vizsgálatot akar elvégezni, amit én nem kértem, akkor nem vetkőzöm le. Legutóbb urológusnál voltam, sajnos férfihoz kerültem, akivel inkább az volt a probléma, hogy szörnyen bunkó volt. Utána kértem, hogy nőhöz osszanak be, olyan jellegű témákról volt szó, amit inkább egy nővel szerettem volna megbeszélni. Sajnálom én ennyire pironkodós vagyok. De lehet hozzátartozik a dologhoz az is, hogy orvostan hallgató vagyok, így nehéz azt észben tartanom, amit mindenki más mondani szokott "az orvos nem is ember".
2014. máj. 24. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:

" 40 felett, amikorra már tompul erősen a szégyenérzet."

Hát nem tudom, sok tizenéves lánykának semmi szégyenérzete nincsen :) Nme a kérdezőről beszélek természetesen.

2014. máj. 24. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Van egy nőgyógyász barátunk, aki egyszer azt mondta, hogy az a szerencse, hogy a nők elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok" ott az asztalon.

Ezt csak plusz adaléknak szántam a 83% orvostan hallgató írásához.

Nekem is női nőgyógyász orvosom van és az női orvosok nagyon nagy része női orvost keres és nem férfi kollegája elött terpeszt be.

2014. máj. 26. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen kicsit zavar,de ez a szituációtól függ,többnyire női orvoson van így a melltartó levétel még nem nagy ügy,de ha már nem tudom hány ember állna ott fölöslegesen akkor zavarna.van olyan orvos aki le sem veteti a melltartót.

A nadrág kigombolása is még bele fér,de az hogy lehúzassa esetleg a bugyit is az már nem.Ott már szólnék hogy bocsánat miért is van erre szükség.

Bugyiig hajlandó vagyok levetkőzni háziorvos de iskolás koromba akár iskola orvos előtt,persze ha csak orvosi személyzet van bennt(tehát doktor és asszisztens,de ha már még 2 orvos csak ott lenne és bámulna akkor nem vetkőznék le),de nem egy tucat ember,de a bugyi tartalmát csak az általam választott nőgyógyász nézheti meg,vagy ha valami olyan tűnetem van ami miatt szükséges,és számomra is női orvos jön be inkább.

Tehát iskola,üzem orvos előtt nem vagyok hajlandó levetni a bugyit tangát ,csak valóban indokolt esetben.

De a legtöbb tini lányt,sőt sok felnőttet is zavar még a melltartó levétele is megnyugtatlak,akkor kevésbbé kellemetlen ez ha csak az orvos lát ilyenkor.

2014. máj. 31. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:

83%-os!

Ha tényleg orvostanhallgató vagy akkor remélem te más orvos leszel mit itt sokan,gondolok itt arra hogy feleslegesen nem fogsz túl vetkőztetni betegeket,vagy más előtt vizsgálni,ahogy sok esetben diákoknál is teszik ezt akár,vagy kórházba más beteg előtt még a legintimebb testrész esetén is.

Remélem te nem felejted el hogy ott ember fekszik aki bizony bőven lehet gátlásos is.

Aztán meg még valami gondoljunk bele sokan még az asszisztens előtt is zavarva vannak én csak olyan nőgyógyászhoz megyek el ahol vagy nincs asszisztens vagy külön van a vizsgáló és nem látja a vizsgálat menetét.Amúgy is egy elég intim vizsgálat és többség nem igazán szereti ha valaki még oda is lát.

:-)

2014. máj. 31. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:

kérdező téged zavar?

Remélem ha így megy a vizsgálat nálatok akkor legalább egyedül vagy bennt nem más osztálytárs előtt vizsgál meg.

2014. jún. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!