Nem tudok hason és oldalt feküdni mikor vérzek?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy másnak volt e hasonló gondja.. mikor hason fekszem az összes vér a betét elejébe folyik, ott meg nem tud annyit felszívni.. De az oldalamon is problémás.. :/2014. jún. 30. 08:52
1/4 anonim válasza:
Ez előfordul mással is.
Tampont próbáld ki.
2/4 A kérdező kommentje:
félek hogy nem tudom hogy mikor kell cserélni
2014. jún. 30. 09:10
3/4 anonim válasza:
Alvás közben nem kell kicserélned....... Beteszed lefekvés előtt és reggel kiveszed ha félsz a tampon használatától a mindennapi életben akkor azt javaslom, hogy használj tisztasági betétet közben így ha kicesppen valami nincs gáz, de olyan nincs, hogy nem érzed mikor kell cserélni, kb egy olyan érzés mint ha ki akarna csúszni a tampon, akkor szépen keresel egy wc-t és kicseréled
Érdemes használni mert tényleg a szabadságot ad, ha nem is az első nap de ha épp nem fáj a hasad akkor fel sem tűnik, hogy megvan! Nekem mindig az első nap fáj és akkor a szabadság érdekel utoljára, inkább meg akarok halni
4/4 anonim válasza:
én a menzesz napjaiban mindig nagyon hasfájós vagyok. a bal oldalamon alszok mert erre szoktattak kis koromtól. a betéttel nincs problémám, mert hosszú és vastagot teszek be így nincs átázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!