Sport rövid gatyában és sport topban szoktam lenni általában, ez miért baj? Miért kell megszólni, ha így megyek vásárolni vagy vhova?
Figyelt kérdés
Sportos, jó testem van. Mellesleg a bikini sem takar sokkal kevesebbet vagy többet. 🙂
/sport top, nem trikó/
2017. júl. 11. 12:06
21/24 anonim válasza:
Képzeld de tudom de nem erdekel boltba úgy megyek ahogy akarok ha akarok mackó gatyába és tanga papucsba megyek le no-make upba és senki véleménye nem erdekel.ha pedig koncertre vagy étterembe megyek kioltozok.haldj a korral édes
22/24 anonim válasza:
19! Érdekes, én pont ugyanezt írtam arra hogy ha egy férfinek jó alakja van miért ne hordhat skinny farmert! De mintha ott te sem kampányoltál volna úgy mint itt...
Az is érdekes felfogás , hogy haladj a korral!
Ebben a több mint 30 fokos melegben a nők kisgatyába flangásznak sokak szerint helyesen, DE a buta férfiak meg térdig vagy az alá érőbe!
Akkor náluk megállt az idő?
23/24 anonim válasza:
Sztem nyugodtan mennyél, max majd ha valakinek annyira nem tetszik nem néz oda. Ha meg nem ismered, akk tökmind1 h mit mond, sz@rd le
24/24 anonim válasza:
Ok is azt hordhatnak amit akarnak.amelett kampányolók ami mellett akarok kezdjük ott.en senkit sem bírálók az öltözéke miatt szoval ha engem bírálnak az csakis őket minősíti h mennyire nincs életük mivel csak az én öltözékemmel tudnak foglalkozni .de hat ez van mindig voltak,vannak és lesznek ilyen csicska emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!