Sport rövid gatyában és sport topban szoktam lenni általában, ez miért baj? Miért kell megszólni, ha így megyek vásárolni vagy vhova?
Sportos, jó testem van. Mellesleg a bikini sem takar sokkal kevesebbet vagy többet. 🙂
/sport top, nem trikó/
Jesszus! Így aztán nagy igénytelenségre vall!!!
Nem nagyon Vagy tekintettel másokra az a baj, senki sem kíváncsi a közértbe a sheggedre és más arucikkedre amit eladásra szánsz , maximum az utcasarkon értékelnék.
Meg mindig jobb, mintha műszempillában, instagram szemöldökkel megspékelt 3 kiló sminkben mennél.
Meleg van, én is nehezen viselem el.
És szerintem mindegy, hogy az utcán kocogó, vagy a közértben vásároló lányon látsz sport topot. Ugye, kedves második?
Annyit takar, mint a crop top. Amerikában azt is simán hordják, itt meg egyesek riban.cozzák azokat a lányokat, akiknek egy kicsit kilóg a hasuk.
Az miért volna baj?pláne hogy sportos vagy.
Csak azoknál gáz, akiknek nincs önkritikájuk és csupa narancsbőrösen, túlsúllyal öltözködnek úgy.
Esetleg linkelsz egy hasonlo kepet h milyenre gondolsz?
Fura hogy a fiuk tudnak rendes szalonképes ruhát felvenni alkalmakra, pedig nekik is melegük van de mégsem fürdőruhába mennek vásárolni.
Talán példát kéne venni róluk! Igaz? Harmadik!
Bocsánat! Nálam az egytem nem mérvadó mert a java részük csak melegedni szórakozni és időtöltésnek jár oda!
Az átlag normális férfiakra gondoltam akik már dolgoznak és nem a szülők tartják el őket mint az egyetemistákat...
Az fura szerinted, hogy nem szeretem a közönséges alja viselkedést és öltözködést pár nőnél!
Bocsánat hogy nem állok be mögétek a sorba és van különvéleményem úgymint másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!