Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszetekbe erről a...

Mi jut eszetekbe erről a cipőről? Tetszik?

Figyelt kérdés

Nem egy szokványos darab, kíváncsi lennék a véleményekre.

[link]

[link]

Mindkét változatot megvettem. Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt.

25f

#Nike #Sneaker #goth ninja #Nike air moc
2017. jún. 18. 15:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az jutott először eszembe, hogy ez a cipő kb azoknak jó, akik nem tudnak cipőfűzőt kötni :DDD.
2017. jún. 19. 09:58
 22/32 anonim ***** válasza:
65%

Az most egy dolog, hogy én határozom-e meg, hogy mi szar és mi nem, de jött ide egyetlen ember is, akinek őszintén tetszett? Nem, mert iszonyat idétlen.

2017. jún. 19. 13:17
 23/32 A kérdező kommentje:
Na... A plebsztől nem vártam többet. Kicsit más körökben mozgunk. Sziasztok.
2017. jún. 19. 16:30
 24/32 anonim ***** válasza:
63%

Még szép,hogy más körökben mozgunk.Úgy tűnik te a ratyi,homár körökben,ahol minden "szép",ami gusztustalanul eltér a normál közízléstől.

És az a legnevetségesebb,hogy-állításod szerint-ezzel is foglalkozol,magyarán egy tökéletesen semmitevő és haszontalan látszatmunkát végzel,ami semmilyen értéket nem teremt az emberiség számára. Meg is értem,ha ez miatt frusztrált vagy belül és szükséged van mindenféle feltűnő holmikra,amiktől a "különlegesség" látszatát reméled. A plebs köszöni szépen, jól meg lesz nélküled,ezek után is.

2017. jún. 19. 16:48
 25/32 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdésnél a civileket szidod, megint máskor pedig a családon belüli erőszakot bagatellizálod el. Nem gondolnám, hogy bármit is ér a véleményed.
2017. jún. 19. 17:21
 26/32 anonim ***** válasza:
63%

Mi a formabontó ebben?

Nagyanyám is ilyenbe járkált. Csak az Nike volt néNIKE!!!

Ez egy drága mamusz.

Mosolyognék ha meglátnék valakit ebben.

2017. júl. 13. 08:51
 27/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, megvan azért hogy a gázzal töltött talp kiképezése tök egyértelművé teszi, hogy ez egy cipő? Nem kell a rossz humorérzéked mutogatni téves infók kapcsán.
2017. júl. 13. 15:24
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Én ezért kaptam az ívet hogy "hogy néz ki?"

[link]

Csak kékbe.

Ha neked tetszik és kényelmes akkor hord nyugodtan.

2017. júl. 14. 06:33
 29/32 anonim ***** válasza:
55%
Minek vetted meg mindkettőt, ha ugyis naggyjából ugyanolyanok?
2018. márc. 29. 17:58
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
Egyik sem jön be...xD
2018. márc. 29. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!