Mi jut eszetekbe erről a cipőről? Tetszik?
Nem egy szokványos darab, kíváncsi lennék a véleményekre.
Mindkét változatot megvettem. Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt.
25f
Az most egy dolog, hogy én határozom-e meg, hogy mi szar és mi nem, de jött ide egyetlen ember is, akinek őszintén tetszett? Nem, mert iszonyat idétlen.
Még szép,hogy más körökben mozgunk.Úgy tűnik te a ratyi,homár körökben,ahol minden "szép",ami gusztustalanul eltér a normál közízléstől.
És az a legnevetségesebb,hogy-állításod szerint-ezzel is foglalkozol,magyarán egy tökéletesen semmitevő és haszontalan látszatmunkát végzel,ami semmilyen értéket nem teremt az emberiség számára. Meg is értem,ha ez miatt frusztrált vagy belül és szükséged van mindenféle feltűnő holmikra,amiktől a "különlegesség" látszatát reméled. A plebs köszöni szépen, jól meg lesz nélküled,ezek után is.
Mi a formabontó ebben?
Nagyanyám is ilyenbe járkált. Csak az Nike volt néNIKE!!!
Ez egy drága mamusz.
Mosolyognék ha meglátnék valakit ebben.
Én ezért kaptam az ívet hogy "hogy néz ki?"
Csak kékbe.
Ha neked tetszik és kényelmes akkor hord nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!