Mi jut eszetekbe erről a cipőről? Tetszik?
Nem egy szokványos darab, kíváncsi lennék a véleményekre.
Mindkét változatot megvettem. Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt.
25f
Nem értem a problémáid. Akkor most ne kategorikusan jelentsük ki,hogy ronda? Hogy hazudtoltunk volna meg? Véleményeket kértél és meg is kaptad. Lehet csűrni csavarni a kifejezéseket,de végeredményben valami vagy szép vagy nem.
A többség szerint nem.Ha van egy kis eszed, minél előbb eladod,hogy kevesebbet bukj rajta. Lehetne is ez a szöveg a hirdetésben: "formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus hatást kelt."
Elég sanyarú életed lehet, ha mások véleménye miatt eladnád a cuccaid.
""Szerintem formabontó ês egyszerű formavilággal rendelkezik, letisztult valamint futurisztikus "
Ne haragudj,de ez nettó baromság és egy tudálékos,ízlésficamos meglátás,attól,hogy valami sz.r és szépen fogalmazod meg, még sz.r marad."
Bäzdmeg itt van feketén-fehéren, hogy telibe fostátok a véleményem és kategorikusan kijelentettétek, hogy ocsmány és én is rosszul látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!