Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van aki tud nekem képet...

Van aki tud nekem képet küldeni a megfelelő cipőről? (többi lent)

Figyelt kérdés

Főleg a lányokhoz szólok!

Sos kene egy jo CIPŐ!

Egy fekete szép alkalmi cipőről kéne egy FOTÓ, hogy HASONLÓT KERESSEK.

Balerina cipőt NEM szeretem, magassarkúhoz meg még NEM vagyok elég érett (14). Egy kis sarka LEHET, de ha van, akkor teli sarka LEGYEN, ha nincs, NEMBAJ, csak legyen SZÉP es egy 14 eveshez ILLŐ FEKETE, nagy sarok NÉLKÜL, es NE balerina. Hát remélem sikerül a lehetetlen, tudom h ízlések es pofonok, de kuldjetek bátran, koszii

2017. máj. 18. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
2017. máj. 18. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

A balerinában mi nem tetszik? Csak viszonyításképpen, hogy a kerek orr vagy a talp hiánya a probléma. Utóbbi esetben: [link] Egy ilyesmi fazonú jó választás lehet, egy színben is kapható dekor nélkül is.

[link] ehhez hasonló modelleket is nézhetsz, így képen nem a legszebb, de a kép csalóka lehet volt már csúnya élőben olyan pár ami neten első látásra a szerelmem volt.

Ez meg szerintem kifejezetten aranyosan csinos: [link]

2017. máj. 18. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Högl üzlet van Budapesten három is, illetve a Salamandernél is elérhetőek a modelljei.

2017. máj. 18. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2017. máj. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!